Philips і «Фокстрот» кличуть на майстер-класи по догляду за волоссям!

Безкоштовні заняття будуть організовані у Києві 12-13 і 18-20 грудня 2015 року у новій б'юті-зоні магазину «Фокстрот», розташованого на просп. Оболонський, 21Б. У цій зоні зібрані всі товари для персонального догляду: від фенів і стайлерів – до бритв і епіляторів. Цей формат унікальний для «Фокстроту», так як реалізований у пілотному режимі поки що тільки у цьому магазині мережі в ТРЦ «Dream Town 2».

У ці дні з 12:00 до 18:30 свої майстер-класи з укладання волосся із застосуванням інноваційних приладів проведуть професіонали – стиліст і бренд Philips.


Волосся часто піддається негативному впливу високих температур при сушці і укладанні, фарбуванні, використанні різних хімічних засобів для фіксації зачіски. Як правило, все це призводить до втрати природної вологи - волосся стає сухим, ламким, тьмяним. У вирішенні проблеми збереження здоров'я і краси волосся допоможуть прилади, оснащені інноваційною технологією збереження природної вологи волосся. Нова технологія Moisture Protect автоматично регулює температуру під час сушки і укладання, вибираючи безпечну температуру для волосся. Сенсор зчитує температуру нагрівання волосся, і автоматично знижує її до безпечного рівня. Це дозволяє зменшити шкідливий вплив підвищених температур і зберегти волосся блискучим, здоровим і красивим!

Майстер-класи стиліста із застосуванням інноваційних приладів для укладання та сушіння волосся з технологією Moisture Protect від компанії Philips, проходитимуть в центрі б'юті-зони магазину «Фокстрот», де розташований демонстраційний стенд із зразками приладів, дзеркалом і кріслом для вашого комфорту.

- Все менше часу до свят, а ще так багато потрібно встигнути! Головне, не забудьте про себе в передсвятковій метушні – підготуйтеся зустрічати Новий рік з прекрасною зачіскою!, – запрошує начальник служби торгового маркетингу мережі «Фокстрот» Ірина Севостянік. – Тепер піклуватися про волосся легко! Ми навчимо правильно вибирати і використовувати прилади для укладання та сушіння волосся.

«Приміряти» на себе модні зачіски на серії безкоштовних майстер-класів можна 12-13 і 18-20 грудня з 12:00 до 18:30 в магазині «Фокстрот» за адресою: м.Київ, просп. Оболонський, 21б, ТРЦ «Dream Town 2».

Довідка: «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування і покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером за динамікою розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії серед виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на грудень 2015 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» демонструє інноваційний підхід до розвитку через сервіси «Фінансовий супермаркет» і «Фокс Клуб», формат «Shop-in-Shop».

ГКФрозвиває бренди