Новий «Фокстрот» відкривається у Броварах

Найбільша в Україні торговельна мережа побутової техніки та електроніки розширює свою географію новим містом – Бровари Київської області. Новий магазин ритейлера працює із зручним для покупців омні-простором у форматі онлайн- і офлайн-торгівлі

12-15 листопада 2015 року мережа «Фокстрот» запрошує на свято з нагоди відкриття нового магазину в м. Бровари, в ТРЦ «Термінал» за адресою: вул. Київська, 316. Новий супермаркет став ювілейним – 180 супермаркетом національної мережі «Фокстрот». Його загальна площа становить 1400 кв.м, торгова – 1100 кв.м., що є оптимальним форматом магазину для максимальної представленості асортименту торговельної мережі «Фокстрот».

- Ми відкрили «Фокстрот» у Броварах за новітніми стандартами обслуговування, якими передбачено наявність у торговому залі омні-простору, що поєднує переваги онлайн- і офлайн-торгівлі, – розповів В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Омні-простір – це зручний для покупця формат вибору товару, який не представлений на даний момент на торговій полиці в магазині або не передбачений товарною матрицею. У цьому випадку, не покидаючи магазину, покупець знайде необхідний товар на інтернет-сайті foxtrot.com.ua, гортаючи онлайн-каталог в комфортному, спеціально організованому для цього омні-просторі, користуючись при цьому експертизою профільного продавця-консультанта. 


  У компанії відзначають, що Бровари – динамічно зростаюче місто з розвиненою інфраструктурою, автономною від столиці. Його чисельність збільшується із року в рік, що, в першу чергу, пов'язано з близькістю міста до столиці та якісною транспортною артерією, що поєднує міста.

- Ми давно хотіли відкрити магазин «Фокстрот» у Броварах, але через відсутність якісних пропозицій по комерційним майданчикам раніше цього зробити не вдавалося. Однак, як кажуть, «час кризи – це час можливостей», і, нещодавно отримавши цікаву пропозицію від ТРЦ «Термінал», ми з радістю її прийняли, – повідомив Василь Шургот, начальник відділу нерухомості та розвитку торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». – Адже «Термінал» – єдиний якісний торгово-розважальний центр у Броварах, який відвідують не тільки місцеві жителі, а й кияни. Сподіваємося, жителі Броварів дадуть гідну оцінку нашому «Фокстроту» і стануть лояльними клієнтами компанії.

Урочисте відкриття магазину заплановано на 12-15 листопада 2015 року. У ці 4 дні клієнтів нового магазину чекають знижки до 60% *, призи та подарунки першим 20 покупцям **, а також супер-приз і незабутні враження від свята у «Фокстрот».

Довідка: ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» є провідною роздрібною мережею з продажу електроніки та побутової техніки в Україні, а також лідером у своїй категорії за рівнем знання, відвідування та покупок за даними TNS Ukraine (MMI за 1 квартал 2015 року). «Фокстрот» визнаний лідером за динамікою розвитку власних торгових марок серед українських ритейлерів у рамках національної премії серед виробників і ритейлерів «Private Label -2015». Станом на листопад 2015 року в Україні налічується 180 супермаркетів ТМ «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їх торгова площа складає близько 160 000 кв.м. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» демонструє інноваційний підхід до розвитку через сервіси «Фінансовий супермаркет» і «Фокс Клуб», формат «Shop-in-Shop» та унікальний мобільний додаток «Обирай техніку за допомогою доповненої реальності». «Фокстрот» також відомий на українському ринку як бренд, який піклується про навколишнє середовище (соціальні проекти «Зелений офіс», «ЕКОклас»), про безпеку дітей у побуті і профілактиці травматизму у невиробничій сфері (соціальний проект «Школа безпеки»).

* Протягом строку дії акції у магазині ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» за адресою: м. Бровари, ТРЦ «ТЕРМІНАЛ», вул. Київська, 316 покупцям надається право отримати знижку до 60% на акційний товар, яка формується таким чином: знижка від 5 до 35%, що визначається шляхом стирання покупцем, який здійснив покупку на суму від 300 грн., захисного шару на скетч-карті, отриманої на касі магазину та сумується зі знижкою від 2 до 25%, що встановлена на відповідний акційний товар. Знижки в розмірі від 5 до 35% за скретч картою не поширюються на товари, що приймають участь в інших акціях та рекламних пропозиціях, а також на які встановлено окремі знижки в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому». Знижки не поширюються на товари, придбані за кредитними програмами банків-партнерів за ставкою 0,01% річних. Кількість акційних товарів обмежена. Зображені в цій листівці товари не беруть участь в даній акції. Про умови та перелік товарів, що беруть участь в акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів зазначеного магазину ТМ «Фокстрот. Техніка для дому».

** Щодня протягом строку дії акції з 12 по 15 листопада 2015 року перші 20 покупців, що здійснять покупку в магазині ТМ «Фокстрот техніка для дому» за адресою: м. Бровари, ТРЦ «ТЕРМІНАЛ», вул. Київська, 316 товарів на суму від 300 грн., отримають право взяти участь у визначенні переможців, що відбуватиметься кожного дня протягом строку дії акції. Під словами «подарунок» та «приз» мається на увазі придбання відповідних подарункових товарів за 1 грн. з ПДВ. Для нарахування бонусів, переможець повинен стати учасником Програми лояльності «Фокс Клуб». Про умови та деталі акції, дізнавайтеся у продавців-консультантів вказаного магазину ТМ «Фокстрот техніка для дому», на сайті www.foxtrot.com.ua або за телефоном 0-800-500-153 (дзвінки безкоштовні в межах України з номерів українських операторів).

ГКФрозвиває бренди