«Фокс і Трот» почали канікули з благодійної акції

10 шкіл-інтернатів Запорізької області в Міжнародний день захисту прав дітей привезли додому з благодійної акції «Літо для всіх» у Кирилівці на Азовському морі відеотехніку і навчальний мультфільм від торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому». І на літніх канікулах бізнес із червоною лисичкою на логотипі продовжує реалізовувати соціальну акцію «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно».

1 червня в День захисту прав дітей на «Острів Скарбів» в Кирилівку приїхали понад 600 вихованців регіональних шкіл-інтернатів – так почалася вже традиційна благодійна акція «Літо для всіх!». З першого дня роботи аквапарку співзасновники вирішили ділитися радістю з тими, хто в силу різних обставин радіє життю не так часто. За час роботи аквапарку, число його маленьких відвідувачів, позбавлених батьківського піклування або проживають в інтернатах та дитячих будинках регіону, вже перевалило за три тисячі.

Цього дня гості аквапарку відпочили на 34 атракціонах, підкорили піратський корабель, щогли якого досягають висоти в 16 метрів, поніжилися на хвилях найдовшого в Україні атракціону «Ледача річка» (340 метрів в довжину). А потім всі діти зібралися біля центрального басейну аквапарку на чемпіонат з водного поло з жартівливою назвою «Наше Євро в Кіріллівке!». Разом з вихованцями інтернатів, учасниками акції «Літо для всіх» – у водне поло зіграли учасники «Фабрики зірок-4» Даша Доріс і Антон Климик. Ну а в кінці свята дітям показали нову програму дельфінарію «Оскар» з номером, який дивує глядачів тільки в двох місцях світу – на Лазурному березі у Франції і в Кирилівці на Азові.

Афаліни і морські котики живуть у Кирилівці з серпня 2011 року, змінивши місце проживання з Ялти в Криму на новий і модернізований дельфінарій у Федотової коси на азовському узбережжі.

- Нам добре там, де добре нашим вихованцям, а в Кирилівці створені найкомфортніші умови для життя, – розповідає Андрій Калганов, співзасновник дельфінарію «Оскар». – Адаптація до нового місця пройшла успішно – артисти звикли до нового будинку, ми оновили програму виступу і готові до нового сезону! Ну а офіційне відкриття дельфінарію вирішили провести 1 червня цього року в рамках благодійної акції нашого аквапарку «Літо для всіх!».

1 червня до шкіл-інтернатів учасники «Літа для всіх» повезли не тільки радісні враження, а й подарунки. Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» подарувала навчальним закладам – гостям аквапарку відеотехніку і диски з навчальним мультсеріалом «Фокс і Трот поспішають на допомогу» про правила безпечної поведінки в побуті. Мультик створений «Фокстротом» в рамках соціального проекту «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!».

- Вітаю всіх дітей з літніми канікулами, нехай вони будуть веселими, яскравими і безпечними! – передав вітання учасникам свята заступник виконавчого директор ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» Юрій Пономаренко.

- Від імені співзасновників аквапарку та дельфінарію хочу подякувати всім, хто взяв активну участь в організації свята на нашому «Острові Скарбів», – каже співзасновник аквапарку «Острів Скарбів» Тарас Чекурда. – Літо почалося яскраво і красиво для сотень дітей області з доброї волі керівників і власників «Фокстроту», міста Мелітополя, села Кирилівка, директора Запорізької атомної електростанції (м. Енергодар). Ми дякуємо за допомогу народному депутату України Артемі Пшонці, який організував приїзд самої великої делегації з 250 дітей зі шкіл-інтернатів області. Завдяки проактивности цих людей, їх особистої зацікавленості в поїздці дітвори на «Острів Скарбів» сьогодні у нас відпочили хлопці із Запорізького навчально-реабілітаційного центру-інтернату, Мелітопольської школи-інтернату №1, з Молочанської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Гуляйпільської спеціальної школи-інтернату, Матвіївської загальноосвітньої школи.

Свято вийшло насиченим і яскравим, підтвердивши ще раз істину, що літо з його радощами і сюрпризами приходить 1 червня до всім!

Довідка про компанію: Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на 01.06.2012 р. в Україні налічується 225 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 102 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає близько 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte&Touche*, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2010 календарний рік склав більше 6,8 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics»** – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки в 30 країнах Європи.

* – Делойт енд Туш

** – Евронікс  

ГКФрозвиває бренди