До Дня працівників торгівлі кращих в МС «Фокстрот» відзначили нагородами

20 липня залі Київського національного торговельно-економічного університету у святковій атмосфері урочисто вітали лідерів галузі з нагоди Дня працівників торгівлі. Організатори церемонії – Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за підтримки Української торговельної асоціації, Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки четвертий рік поспіль ставлять перед собою єдину мету – зміцнення статусу і значимості торговельної галузі як одного з ключових секторів економіки України.

Гостями свята стали кращі працівники сфери торгівлі – власники торгового бізнесу, топ-менеджмент, а також трудові колективи таких відомих брендів, як «Фуршет», «Фокстрот», «Караван», «Метро Кеш енд Кері Україна», «Інтертоп», «Магеллан», «Еко-маркет», «Мобілочка», «Ашан» та інші.

- Делегацію «Фокстрот», як завжди, видно здалеку, молодці, завжди відрізняєтеся єдністю,– відзначив корпоративний дух компанії президент Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки Орест Яремчук. Яскраво виглядали бандани з лого бізнесу на плечах у понад 20 учасників делегації, а в залі під час нагородження колег не раз піднімався банер «Економіка – вперед! Драйвер галузі – «Фокстрот». Виявилося, що загальний стаж роботи в галузі всіх членів делегації «Фокстрот» налічує понад 130 років!

- «Фокстрот» – вагомий учасник ринку, це велика частина українського бізнесу, тому для суспільства важливо те, що ми є сильною командою з корпоративним духом, а співробітників нагороджують від імені держави почесними нагородами, – говорить начальник управління персоналу Управляючої компанії Групи компаній «ФОКСТРОТ» Юлія Герзанич.

Представники влади й громадських організацій вітали кращих фахівців галузі, нагороджуючи почесними нагородами та цінними подарунками за їх професійні досягнення. Працівників торгівлі вшановували представники Кабінету Міністрів України, місцевого самоврядування, асоціацій – Європейської Бізнес Асоціації, торгово-промислової палати, Американської торгової палати.

Лідерів галузі привітав глава Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко. Міністр відзначив важливість для суспільства торгівлі і розповів, що днями міністерство отримало результати макроекономічних досліджень, які підтверджують, що торгівля впевнено лідирує серед усіх секторів української економіки:

- З початку року торгівля продемонструвала зростання майже на 15%. Загальний обсяг вкладень національної торгівлі в структуру ВВП виявився гідним – 288 млрд. грн, – заявив Петро Порошенко. – І цю цифру забезпечили працівники торгівлі! Завдяки вашій успішній роботі ми і далі будемо підвищувати рівень обслуговування та сприятиме наповненню споживчого ринку високоякісними товарами, – підсумував міністр економічного розвитку і торгівлі України.

Петро Порошенко вручив Подяку Прем'єр міністра України начальнику управління комерції торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Юрію Пономаренко – «за багаторічну сумлінну працю, значний внесок у реформування внутрішньої торгівлі, розвиток підприємництва та формування ринкової інфраструктури в Україні». Загальний стаж роботи Юрія в торговельній мережі – 9 років, з них – 4 роки роботи на керівних посадах. Топ-менеджер «Фокстроту» є також кандидатом економічних наук.

- «Фокстрот» – лідер на ринку побутової техніки України, ми формуємо цей ринок, задаємо тон його «звучанню» і вектор розвитку, – говорить Юрій Пономаренко. – Кращі новинки техніки на ринку БТіЕ в роздробі з'являються, насамперед, в «Фокстроті»; ми тримаємо прямий зв'язок з виробниками товарів, що дозволяє нам відповідати сучасним потребам наших покупців. Хороша ідея – зібрати до професійного свята лідерів галузі, стимулюючи цей сектор економіки до зростання, розвитку і впровадженню сучасних технологій у вітчизняному ритейлі.

Довідка: «Група компаній «ФОКСТРОТ» є власником таких ТМ, як «Фокстрот. Техніка для дому», FoxMart, «Техношара» (рітейл побутової техніки та електроніки), «Секунда» (часовий рітейл), а також «DEPO't» і «Fantasy Town».

Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» – лідер ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і посостоянію на кінець липня 2012 в Україні налічується 223 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 102 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає близько 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche*, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому »входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. З 2010 року торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому »є членом-учасником «Euronics»** – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки в 30 країнах Європи.

* – Делойт енд Туш

** – Евронікс

ГКФрозвиває бренди