Мультфільм, що навчає дітей головним правилам життя, підкорив Західну Україну

1 серпня львівський «Фокстрот» на вул. Княгині Ольги, 106 порадував юних львів'ян та їх батьків дитячим святом «Урок безпеки». Дітвора, граючись і жартуючи, повторила правила безпечної поведінки в побуті разом із веселими клоунами і улюбленими мультяшними героями. Свято розробили в торговельній мережі «Фокстрот. Техніка для дому», як і лисичку Фокс і робота Трота – головних героїв мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», які з екранів телевізорів вчать малюків правилам безпеки.

- Наш річний «Урок безпеки» і мультик сподобався дітям, вони навіть фрази головних героїв запам'ятали, а, йдучи, наспівували заставку з мультфільму, і навіть запитували коли їм чекати нової зустрічі з улюбленими героями, – розповідає ведуча свята – клоун «Кнопка», а в житті Наталія Мусерідзе.

Пораділи дитячому святу і дорослі. Побачивши добру реакцію дітей під час перегляду мультфільму, співробітники «Фокстроту» ще раз переконалися у важливості корпоративного соціального проекту «Школа безпеки».

- Адже «Фокстрот» – лідер комфорту. А комфортно там, де безпечно, – ділиться враженням Марта Партем, заступник директора магазину «Фокстрот» на вул. Княгині Ольги. – Ми були приємно здивовані, що діти спеціально до нашого свята підготували вірші про «Фокстрот» та побутову техніку!

Сьогодні про мультсеріал знає дітвора і їхні вихователі в багатьох містах України. З початку року серіал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» був презентований в рамках власного соціального проекту бізнесу «Школа безпеки» на соціальних та благодійних акціях у Києві, Криму, Донецькій та Запорізькій областях. А в липні головні герої Фокс і Трот вирушили вчити дітей безпеці на свою батьківщину – Західну Україну. Адже задумку «Фокстроту» про повчальний мультсеріал втілила в життя львівська компанія «АРТ-ВІДЕО». А місцевий рейтинговий телеканал «НТА» показав мультфільм дітям, анонсувавши випуски в популярній дитячій програмі «Устами дитини».

Уже в перші дні «літнього туру» мультсеріалу і його героїв почали надходити добрі відгуки від маленьких глядачів та їхніх батьків:

- Щоп'ятниці моя трирічна Настя з нетерпінням чекає вечора, бо саме в цей день по телевізору йде її улюблений мультик «Фокс і Трот поспішають на допомогу», – розповідає її мама Олена. – Навіть свою улюблену іграшку дочка назвала на честь головної героїні – Фокс.

І мама Михайла і Діми Бервецький – Ірина визнає, що мультик дуже повчальний для її синів – діти в грі вивчають ази безпеки. І додає: «Такий мультсеріал повинен мати мінімум десяток серій!».

Продовження мультсеріалу – в планах у «Фокстроту». Четверта серія мультсеріалу про дії дитини при виявленні пожежі створена за допомогою фахівців МНС України та буде презентована в Києві до Дня рятувальника 18 вересня в НПМ «Україна» разом з рятувальниками.

До кінця літніх канікул ініціатори «Школи безпеки» проведуть експертну оцінку четвертого серії мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа». Зараз йде збір рецензій методистів-педагогів, розробляється цілий навчально-методичний комплекс для молодших школярів з використанням мультфільму від «Фокстроту», ідуть консультації по ротації мультфільму на всеукраїнських каналах. У «Фокстроті» мають намір продовжити вояж Фокса і Трота по великих і маленьких містах нашої країни. Адже безпека не має меж, і знати правила, як бути живим-здоровим, повинні всі діти.

Довідка: Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і за станом на серпень 2012 року в Україні налічується 222 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 108 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає більше 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche*, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. З 2010 року торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics**» – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» ініціювала створення мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу!» в рамках КСВ і власного соціального проекту «Школа безпеки», який реалізується під девізом «Комфортно там, де безпечно». Вперше мультфільм від «Фокстроту» показали в жовтні 2011 року в МДЦ «Артек» під час круглого столу «Діти за безпеку життя» в рамках зльоту юних рятувальників України, організованого МНС України та громадською організацією «Всеукраїнське дитячий рух «Школа безпеки».

Про те, як потрібно поводитися в громадських місцях, в супермаркеті, чого остерігатися на відпочинку, як правильно користуватися побутовою технікою – в ігровій формі розповідають дітям головні герої в 3-ох перших серіях мультфільму – лисичка Фокс і робот Трот.

Посилання на мультфільм:

https://www.youtube.com/watch?v=FgLhpT9p0u0 – Поведінка в супермаркеті

https://www.youtube.com/watch?v=q5s3RTvYbWE – Побутова техніка і діти

https://www.youtube.com/watch?v=xwzKBLyo4vw – Небезпечна вода

Виробник мультфільму «Фокс і Трот поспішають на допомогу» – львівська компанія «АРТ-ВІДЕО». В її активі популярні пригодницькі серіали «Кіт Викрутас», «Казковий патруль», історичний серіал «Легенди України».

* – Делойт енд Туш

** – Евронікс

ГКФрозвиває бренди