Черговий Міжнародний аудит групи компаній «ФОКСТРОТ» пройдений успішно

Група компаній «ФОКСТРОТ» отримала безумовно-позитивну аудиторську думку відносно достовірності та повноти фінансової звітності Групи, складеної відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності за фінансовий рік, що закінчився 31 березня 2012 року. Аудитором Групи компаній «ФОКСТРОТ» виступила одна з найбільших міжнародних компаній БДО.

Група компаній «ФОКСТРОТ» отримала аудиторський звіт за 2011 фінансовий рік – п'ятий за свою історію.

Відповідно до думки аудитора, консолідована фінансова звітність підготовлена за Міжнародними Стандартами Фінансової Звітності і достовірно, в усіх суттєвих аспектах, відображає фінансовий стан Групи компаній «ФОКСТРОТ» станом на 31 березня 2012 року. За звітний період чистий виторг Групи компаній «ФОКСТРОТ» склав $ 903 276 000, а EBITDA (прибуток до нарахування відсотків, податків і амортизації) – $ 40 375 000. Зростання чистої виручки склав 0,5%, а зростання EBITDA – 4,7% порівняно з результатом минулого фінансового року (2010-2011 рр.).

Міжнародний аудит – свідчення високого ступеня прозорості бізнесу, підтверджене міжнародними експертами.

- У своїй діяльності Група компаній «ФОКСТРОТ» дотримується міжнародні принципи корпоративного управління і ведення бізнесу. Невід'ємною частиною нашої корпоративної політики є складання консолідованої фінансової звітності відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) на постійній основі, – прокоментував подію перший заступник генерального директора Управляючої компанії, фінансовий директор Групи компаній «ФОКСТРОТ» Василь Перепелиця. – Звітність Групи перевіряється однією з провідних у світі аудиторських компаній, що має високу міжнародну репутацію. Незалежне та об'єктивну думку міжнародної аудиторської компанії БДО щодо достовірності та якості консолідованої фінансової звітності Групи, підготовленої фахівцями ГК «ФОКСТРОТ», дозволяє нашим партнерам більш точно оцінити рівень ризику ведення бізнесу з компаніями Групи. Підтверджена міжнародними аудиторами фінансова звітність показує поліпшення операційної ефективності, підвищення фінансової стійкості Групи, стабільно займає кращі позиції на ринках запозичення капіталу.

Довідка: Група компаній «ФОКСТРОТ» є власником ряду популярних ТМ, таких як «Фокстрот. Техніка для дому», «Техношара» (рітейл побутової та електронної техніки), «Секунда», (часовий рітейл), «DEPO't» (DEPOT Development Group – управління нерухомістю) і т.д. ТМ від ГК Фокстрот є лідерами у своїх галузях ринку. Зокрема, ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» станом на серпень 2012 в Україні налічується 222 супермаркетів «Фокстрот. Техніка для дому» і згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche*, входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Є членом-учасником «Euronics»** – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки в 30 країнах Європи. З 2006 року ГК «ФОКСТРОТ» є членом української мережі ГД ООН і розвиває бізнес по стратегії КСВ, де в пріоритеті – відкритість і чесність перед суспільством.

* – Делойт енд Туш

** – Евронікс

ГКФрозвиває бренди