«Фокстрот підтримав 18-ий Всеукраїнський фестиваль дружин юних пожежних

Група компаній «ФОКСТРОТ» у рамках власного соціального проекту «Школа безпеки» заохотила кращих учасників ХVІІІ Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників, який відбувся в Євпаторії. А торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» передала в школи України диски з мультфільмом «Фокс і Трот поспішають на допомогу» з головними правилами життя для малюків – як бути живими і здоровими.

23 вересня в дитячому оздоровчому таборі «Тимурівець» м. Євпаторія відбулося святкове й урочисте закриття фестивалю «Дружин юних пожежних». Протягом тижня 27 команд ДЮП зі всіх регіонів України змагалися у творчих конкурсах «Візитка», «Соціальний плакат», «Домашнє завдання» на тему «Сірники не можна брати, бо можна спалити хату!». Організатори приділили особливу увагу і рятувального майстерності учасників фестивалю – всі команди показали своє вміння у конкурсах «Безпечна прогулянка», «Кращий ствольщик», «Гриби», «Медицина» і т. д.

Близько 200 старшокласників, які беруть активну участь у пропаганді правил пожежної безпеки, отримали на фестивалі високу оцінку своїм рятувальним навичкам від керівників профільних державних служб.

- Сьогодні тут зібралися кращі з кращих помічники рятувальників, і повірте, ми дуже пишаємося вами, – звернувся до юних дружинникам директор Департаменту пожежної безпеки Державної інспекції техногенної безпеки України Михайло Байтала. – Незалежно від того, яким титулом буде відзначений кожен з вас, знайте, що ви – найкращі! А рятувальники МНС, чиїми добрими друзями і помічниками ви є, будуть чекати вас, як зміну, через кілька років!

Переможці змагань були нагороджені грамотами та заохочувальними призами. Свої симпатії назвала і Група компаній «ФОКСТРОТ». Бізнес із 2002 року реалізує власний соціальний проект «Школа безпеки» під девізом «Комфортно там, де безпечно!» і підтримує системну роботу старшокласників із пропаганди правил безпеки серед ровесників. «Фокстрот» подякував ряду команд за яскравий творчий і спортивний виступ на фестивалі: юним рятувальникам із АР Крим (команда «Червоні дияволята»), команді «Полум'я» Харківської області, «Останній герой» з Донецької області, «Непосиди» з Житомирської області, «Чорноморські рятувальники» з Одеси, команді ДЮП із Полтавської та Волинської областей.

- У нас з вами спільне завдання: зробити життя більш безпечним, а значить – максимально комфортним!, – звернулася до юних учасників фестивалю Алевтина Белецька, прес-секретар Групи компаній «ФОКСТРОТ». – Як партнер по цій роботі, я прошу передати для ваших малюків до шкіл диск з мультсеріалом «Фокс і Трот поспішають на допомогу», в якому в ігровій формі розповідають головні правила безпеки – як бути живим і здоровим!

Довідка: «Група компаній «ФОКСТРОТ» ініціювала створення мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу!» в рамках власного соціального проекту «Школа безпеки», яка реалізується під девізом «Комфортно там, де безпечно». Мультсеріал був створений торгівельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перші три серії мультфільму від «Фокстроту» показали в жовтні 2011 року в МДЦ «Артек» під час круглого столу «Діти за безпеку життя» в рамках зльоту юних рятувальників України, організованого МНС України та громадською організацією «Всеукраїнський дитячий рух «Школа безпеки». 4 серія мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа» була презентована до Дня рятувальника в НПМ «Україна» 18 вересня 2012 року на спеціальному Уроці безпеки для школярів початкової школи загальноосвітніх закладів столиці. Тема цієї серії мультсеріалу була підказана невблаганною статистикою – кожен день в Україні відбувається 188 пожеж, гинуть 9 людей, з них 1 дитина.

Серія «Пожежа» створена за підтримки МНС України та МОН, молоді та спорту України. Посилання, за якими мультфільм знаходиться у інтернеті:

https://www.youtube.com/watch?v=FgLhpT9p0u0 – Поведінка в супермаркеті

https://www.youtube.com/watch?v=q5s3RTvYbWE – Побутова техніка і діти

https://www.youtube.com/watch?v=xwzKBLyo4vw – Небезпечна вода

https://www.youtube.com/watch?v=bRezik8LHtA&feature=channel&list=UL – Дії при пожежі

Виробник мультфільмів – «Компанія АРТ-ВІДЕО».

ГКФрозвиває бренди