«Золота осінь» і «Фокстрот» дали старт танцювальному сезону - 2013

6 жовтня у Києві стартував новий танцювальний сезон: у столиці відбувся турнір України з спортивних танців «Золота осінь-2012». Змагання показали – українські танцюристи до нового сезону готові, а лідирують за основними категоріями кияни. Турнір пройшов за підтримки Групи компаній «ФОКСТРОТ», яка вже 9 років поспіль допомагає організаторам як соціально відповідальний бізнес.

Близько 200 танцювальних дуетів із Києва, Чернівців, Черкас, Умані, Кременчука та інших міст України приїхали до столиці, щоб вийти на паркет «Золотої осені» 6 жовтня. Затишний і красивий зал, неповторні костюми танцювальних пар, суворе журі по периметру паркету і море музики – все це створювало атмосферу свята спортивного танцю. Пари показали членам журі та глядачам свою майстерність у виконанні стандартної програми (повільний і віденський вальси, танго, фокстрот, квікстеп) та латиноамериканській (самба, румба, ча-ча-ча, пасодобль, джайв).

- Наша «Золота осінь» видалася по-справжньому теплою і витонченою, – розповідає організатор турніру, голова колегії суддів Асоціації спортивних танців України, заслужений тренер України, керівник клубу «Спорт-Данс» Валентина Федорчук. – На паркеті склалася дуже позитивна обстановка: і пари, і тренери, і батьки, і ми, організатори, були в цей вихідний особливо щасливими! Ще один привід для радості – результати, які показали кияни. Перше місце у категорії «Ювенали 2 Д стандарт та латина» посіла пара Павло Журавльов–Анастасія Лемішко, клуб спортивного танцю «Спорт-Данс», Київ. Серед «Юніорів 2 З стандарт» на верхню сходинку п'єдесталу пошани стали Юрій Трояновський і Катерина Рудика («Спорт-Данс»). І в категорії «Молодь+Дорослі стандарт» перемогла столична пара Марк Кравець–Ольга Храпова («Спорт-Данс»). Гідно виступили на «Золотій осені» пари з Черкас: Олександр Агачи–Ганна Велика з клубу «Лілея» зайняли беззастережне перше місце в категорії «Юніори 2 Д стандарт».

- Наш турнір – це своєрідний камертон для вітчизняних спортсменів, і ми дякуємо всім учасникам «Золотої осені» за правильно заданий тон, високо поставлену планку, – сказала, закриваючи турнір, Валентина Федорчук. – Особлива подяка нашим партнерам – співзасновникам Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадію Виходцеву і Валерію Маковецькому, при підтримці яких вже 9 років кружляють у фокстроті та запалюють сальсу українські пари в жовтні на «Золотій осені», а в останній день зими найкращі спортсмени світу збираються на Міжнародний турнір зі спортивних танців «Парад Надій».

- Разом з Валентиною Федорчук та її школою «Спорт-Данс» ми закликаємо українців до активного і здорового способу життя, – каже співзасновник Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев. – І чим більше вихованців буде у Валентини Володимирівни та її колег, тим здоровішим і щасливішим буде наше суспільство.

«Золота осінь» відкрила новий танцювальний сезон, визначила кращих з кращих серед спортсменів України і дала старт новим досягненням. Днями танцювальні пари заявлять про себе і на міжнародних змаганнях: із 11 по 13 жовтня призери «Золотої осені» візьмуть участь у чотирьох важливих турнірах зі спортивних танців у Лондоні.

ГКФрозвиває бренди