У Красноармійську Донецької області відкривається новий «Фокстрот»

​у Донецькій області відкривається новий «Фокстрот»

У Красноармійську Донецької області відкривається новий «Фокстрот». Супермаркет запрошує всіх мешканців та гостей міста на урочисте відкриття, що відбудеться 15-18 листопада. Магазин відкриє свої двері о 8:00.

Новий магазин розташувався в торговому центрі за адресою: Мікрорайон Південний, 41а. Супермаркет стане другим представником мережі «Фокстрот. Техніка для дому» в місті. Його торгова площа понад 1 000 кв.м. Поряд з торговим центром функціонує безкоштовна парковка на 100 машино-місць. Режим роботи магазину: щоденно з 8.00 до 20.00.

Протягом 4 днів урочистого відкриття, з 15 по 18 листопада, в супермаркеті будуть діяти святкові знижки. Так, певні моделі у всіх товарних категоріях можна буде придбати зі знижкою до -60%. Пред'явники рекламної листівки «Фокстрот» отримають гарантовану знижку -10%. Також відбудеться розіграш 20 мікрохвильових печей Samsung*. 5 разів на день, із 15 по 18 листопада, володарі найбільших чеків будуть мати можливість отримати нову мікрохвильову піч за 1 гривню.

Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на листопад 2012 в Україні налічується 223 супермаркету «Фокстрот. Техніка для дому». Магазини представлені в 108 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає близько 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche**, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2011-12 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є членом-учасником «Euronics»*** - найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.

* Самсунг
** Делойт енд Туш
*** Евронікс

ГКФрозвиває бренди