​У Дрогобичі відкривається супермаркет «Фокстрот. Техніка для дому»

6 грудня у Дрогобичі Львівської області відкривається перший супермаркет мережі «Фокстрот. Техніка для дому ». Магазин знаходиться на другому поверсі ТЦ «Місто» за адресою: вул. Пилипа Орлика, 18.

Торгова площа нового супермаркету складає 1000 кв.м. Біля магазину працює безкоштовна парковка. Новий «Фокстрот» урочисто відкриє двері у четвер, 6 грудня. Свято традиційно триватиме 4 дні. Графік роботи магазину – з 10:00 до 20:00.


Упродовж урочистого відкриття, з 6 по 9 грудня, в супермаркеті будуть діяти святкові знижки. Так, певні моделі у всіх товарних категоріях можна буде придбати зі знижкою до -60%. Пред'явники рекламної листівки «Фокстрот» отримають гарантовану знижку -10%. Також відбудеться розіграш 20 мікрохвильових печей Samsung*. 5 разів на день, із 6 по 9 грудня, володарі найбільших чеків будуть мати можливість отримати нову мікрохвильову піч за 1 гривню.

Торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому» є лідером ринку України в сегменті роздрібних продажів електроніки та побутової техніки. Перший магазин торгової мережі був відкритий в 1994 році, і станом на грудень 2012 в Україні налічується 224 супермаркету «Фокстрот. Техніка для дому ». Магазини представлені в 108 обласних і районних центрах України, при цьому їх загальна торгова площа складає близько 200 000 кв. м. Згідно з рейтингом, складеним аудиторською компанією Deloitte & Touche **, торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» входить до числа 500 найбільших компаній Центральної та Східної Європи. Обсяг продажів мережі за 2011-12 фінансовий рік склав більше 7.17 мільярдів гривень. З 2010 року торгова мережа «Фокстрот. Техніка для дому »є членом-учасником «Euronics»*** – найбільшої закупівельної групи електроніки та побутової техніки, представленої в 30 країнах Європи.
* Самсунг
** Делойт енд Туш
*** Евронікс

ГКФрозвиває бренди