+5 791 в нашу карму!

Співробітники центрального офісу Групи компаній «Фокстрот» підтримали збір кришечок в рамках 6-ти річчя волонтерського корпоративного проекту «Зелений офіс»

7 липня в офісі на Дорогожицькій, 1 стартувала акція зі збору пластикових кришечок «Зі світу по кришечці!» в рамках 6-ти річчя «Зеленого офісу» і на допомогу воїнам-інвалідам АТО (підтримка ініціативи БФ «Овес»).



Буквально з першого дня розпочався активний збір пластикових кришечок: колеги несли пластик навіть не десятками – сотнями.
Організатори (куратори «Зеленого офісу» в Групі компаній «Фокстрот») ледве встигали спустошувати бокс, як він знову і знову наповнювався різнокольоровими кришечками. Але все ж найбільш активними виявилися останні дні акції (адже всі хотіли опинитися серед переможців напередодні оголошеного конкурсу). Так, за 2 дні до нагородження активістів кількість кришечок в боксі виросла на 340%!

Завдяки високій екоактівності й відповідальній позиції кожного співробітника офісу за період з 7 по 17 липня вдалося зібрати 12,7 кг пластику, а це – 5 791 кришечка.

Серед активістів збору кришок – працівники Управляючої компанії ГК «ФОКСТРОТ», торгових мереж «Секунда» і «Фокстрот. Техніка для дому», компанії DDG, а також партнерський колектив компанії«Медіа-Трейдинг».



«Волонтери Групи компаній« ФОКСТРОТ» та їхні партнери одні з перших і найактивніших, хто приєднався до акції зі збору пластикових кришок для їх подальшої переробки та протезування бійців-інвалідів АТО. Зібрані вами більше 12 кілограмів кришок – є рекордом тижня і неймовірним результатом, – підкреслила Ольга Іванова, проектний менеджер благодійного фонду «ОВЕС». – Ми як відповідальні громадяни крок за кроком будуємо сильну, чисту, прекрасну держава, в якій кожен знайде підтримку і натхнення! Бажаємо вам плідної роботи та натхнення для подальшої співпраці».

ГКФрозвиває бренди