​Юні ілюстратори Фокса і Трота із Запоріжжя

Соціальний проект «Школа безпеки» Групи компаній «ФОКСТРОТ» не пішов на канікули після закінчення навчального року, а разом із рятувальниками продовжує навчати дітей правилам безпеки в побуті в літніх оздоровчих таборах.
Щоб убезпечити дітей від потрапляння у внештатні ситуації, фахівці Головного управління ДСНС України в Запорізькій області з початком літа провели серію творчих навчальних занять у літніх шкільних оздоровчих таборах Запоріжжя та області.
У червні рятувальники повторили з сотнями дітей правила безпечної поведінки – на воді, в побуті, щодо попередження пожеж і навичок дій, якщо біда сталася. Як наочний матеріал використовували ряд допоміжних методик і творчих інструментів, серед яких – мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу» від торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому». Знання закріпили творчо – разом із головними героями мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу» й цікавими вікторинами, конкурсами, загадками за мотивами мультику.
Улюбленим конкурсом запоріжчан став конкурс малюнків, які ілюструють отримані знання. Кращі малюнки педагоги надіслали до ГУ ДСНС Запорізької області, а рятувальники поділилися з «Фокстротом» дивовижною підбіркою ілюстрацій мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу».

- Добре, що у нашого руху за безпеку дітей є такі помічники, як «Фокстрот», хто розуміє, що опинитися в надзвичайній ситуації може будь-яка людина, але особливо високі ризики у малюків під час літніх канікул, – каже начальник відділу зв'язку зі ЗМІ та роботи з громадськістю, підполковник цивільного захисту Юлія Баришева. – Організовуючи Уроки безпеки, ми завжди чуйно реагуємо на відгуки дітей. Коли діти пришкільного оздоровчого табору «Веселка» Дніпрорудненської спеціалізованої школи «Світоч» надіслали нам свій вернісаж про правила, ми відзначили, що образи Фокса і Трота вийшли у хлопців яскравими і позитивними.
- Важливо, що через освіту дітей в ігровій формі ми допомагаємо державним службам попереджати травматизм школярів у побуті, щоб якомога більше дітей запам'ятали це літо веселим і зміцнили своє здоров'я, – коментує прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька.

ГКФрозвиває бренди