Швидкість руху до лідерства

Торговельна мережа « Фокстрот», що в ці дні відзначає 19 років з дня заснування, вже 11 років дружить з юними інспекторами руху країни і навіть у свято своїх іменин вирушила в гості до друзів - кращих помічників ДАІ України в пропаганді правил дорожнього руху.

 

- Швидкість руху автомобіля в межах міста - 60 км на годину, пішохода на «зебрі » - 2 рисочки за секунду, а покупця по «Фокстроту» - 4 праски в секунду! - Так школярі команди «Смішна суцільна» з Донецької області пожартували у фінальній грі КВК ЮІР 12 вересня в Міжнародному дитячому центрі « Артек». Тема «Фокстроту» в жартах старшокласників - явище систематичне, адже за час партнерства між ведучим рітейлером та 100-тисячною армією ЮІР України склалися теплі стосунки.

Вже більше 3 років особлива симпатія «Фокстроту» - команда з Боярки «Вітаміни» (СШ № 3 Києво-Святошинського району), з якою «Фокстрот» зустрічається не лише в «Артеку», а й проводить дитячі свята, що навчають правилам безпеки.

В «Артеку» «Фокстрот» знову зустрівся зі своїми друзями на ХХХVІІ зльоті юних інспекторів руху (ЮІР) і став суддею у фіналі XVІІ Всеукраїнського конкурсу шкільних команд КВН-ЮІР. Зліт проходив під гаслом «Зробимо дороги безпечними для дітей!» завдяки організаторам – МВС України, Міністерства освіти і науки, сім'ї, молоді та спорту України як частина профілактичної роботи по вихованню законослухняних юних пішоходів і водіїв.

Протягом усього року школярі - ЮІРівці працювали над пропагандою правил дорожнього руху (ПДР) серед ровесників, грали в шкільний КВК ЮІР. А кращі зібралися на початку вересня в «Артеку» і протягом тижня змагалися у профільних конкурсах - агітували за знання правил піснею і слоганами, переконували статисткою, що кожні 11 хвилин в Україні відбувається ДТП, через це щодня одна дитина йде з життя. І закликали полюбити частку «не» і «не перевищувати», «не обганяти», «не розмовляти по мобільному телефону за кермом».

Однак кульмінацією став фінал шкільних команд КВН-ЮІР - 2013 під девізом «Твій друг - безпечний рух», де в улюбленому жанрі жарту розповідають про те, що не можна жартувати з дорогою і глузують над тими, хто не поважає ПДР. Відмінну гру показали п'ять найталановитіших команд України, які вийшли у фінал в «Артеку» через перемогу на міських, обласних та регіональних КВНах - ЮІР. Впритул до кубку - 2013 підійшли КВН-щики Миколаївської області - команда «Все включено», Полтавської області - «Вантаж без маркування», Волинської області - «КОПи» , Київської області - «Вітаміни». Однак після яскравої фінальної гри володарем КіВіН - 2013 стала команда «Смішна суцільна» з Макіївки Донецької області.

 - Всього за три роки ця команда КВН- ЮІР Будинку дитячої та юнацької творчості м. Сніжне Донецької області зросла до рівня чемпіона України, що також є швидкістю руху до лідерства цих талановитих школярів, - згадала жарт про швидкість прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Білецька, коментуючи фінал. - Нам приємна така компанія лідерів!

Закриваючи зліт ЮІР - 2013, всім активістам ЮІДівського руху країни подякував заступник начальника департаменту ДАІ МВС України полковник міліції Ігор Мельник.

- Ви - вірні друзі державтоінспекції , ми сподіваємося , що після повернення додому ви продовжите цю роботу серед ровесників, - і вручив нагороди не тільки найуспішнішим КВК-івцям, але й кращим командам ЮІР . Окрім визнання старших колег з пропаганди правил дорожнього руху, учасники зльоту отримали подяку від партнерів зльоту.

 - Спасибі за те , що допомагаєте нам, дорослим, робити життя дітей України безпечним, а значить комфортним, - говорить виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік. - У нашому соціальному проекті «Школа безпеки» підтримка ЮІДівського руху України є яскравим етапом. Ми віримо, що наша допомога робить успіхи ЮІРівців більш ефективними та продуктивними.

 

ГКФрозвиває бренди