Любов до України виховує «Зірниця». Допомагає «Фокстрот»

20 вересня у Миколаєві підвели підсумки II Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», партнером якої вдруге стала Група компаній «ФОКСТРОТ»

 

У дитячому оздоровчому центрі «Орлятко» Миколаївської обласної ради пройшов фінал Всеукраїнської військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця», організатором якої стали Міністерство освіти і науки України спільно з Міністерством оборони України, за сприяння Міністерства внутрішніх справ України .

У «Зірниці» - 2013 змагалися 300 учнів 6-9 класів у складі 25 команд з усієї України. Протягом 5 днів учасники демонстрували високий рівень фізичної підготовки, успішно справлялися із завданнями та конкурсами фіналу. З особливим захопленням діти долали смугу перешкод воєнізованої естафети «Десант», стріляли з гвинтівок. Конкурси долікарська допомога, топографічна підготовка дозволили школярам отримати нові знання і закріпити їх на практиці. Кращими в «Зірниці - 2013» були названі команди «Морфлот» Миколаївської області, «Сокіл» Чернігівщини та «Нахімовець» із Севастополя .

Зустрічі школярів з творчими колективами Миколаївщини, ветеранами Великої Вітчизняної війни, показові виступи військових і міліцейських підрозділів сприяли Утвердженню духу патріотизму та гордості за свою державу.

- Мені дуже приємно, що гра «Зірниця» відроджена і з кожним роком збирає все більше прихильників, - звернувся до учасників міністр освіти і науки України Дмитро Табачник. - Якщо торік понад 200 тисяч дітей брали участь у змаганнях «Зірниці», то в цьому - більше 310 тисяч. І кращі з них зібралися на гостинній миколаївській землі .

Група компаній «ФОКСТРОТ» підтримала «Зірницю» в рамках власного соціального проекту « Похід Пам'яті», в рамках якого вже більше 10 років вшановує ветеранів війни і допомагає патріотично виховувати молодь. В центрі уваги «Фокстроту» - ветерани Київської міської організації ветеранів війни, ветерани – радіо розвідники особливого призначення Військово-Морського Флоту, активісти Солом'янської у м. Києві організації інвалідів Великої вітчизняної війни та збройних сил України, ветерани Київського пансіонату праці на Лісовому масиві столиці (столичного будинки престарілих). П'ять років Група компаній «ФОКСТРОТ» підтримувала творчий конкурс «Пам'ять у погонах» у журналі «Камуфляж», а цього року стала членом журі історичної військово-патріотичної вікторини в газеті Міністерства оборони України «Народна армія».

- Партнерство «Фокстроту» у таких ініціативах - це вдалий приклад небайдужого ставлення успішної бізнес-структури до актуального питання патріотичного виховання українців, - зазначила Олена Артеменко, начальник відділення змісту позашкільної освіти та виховної роботи Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України .

ГКФрозвиває бренди