«Фокстрот» продовжує допомагати переселенцям у «Дитячих Містечках»


5 червня 2015 року мережа «Фокстрот» перерахувала третій транш допомоги в рамках проекту «Ми разом» у розмірі 15 608 гривень на рахунок «Благодійного фонду «СОС Дитячі Містечка». За ці кошти «Фокстрот» та його покупці частково забезпечать родини переселенців зі сходу України, які проживають у Києво-Святошинському й Броварському районах та у місті Бровари на Київщині, дитячим харчуванням та медикаментами.
Торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» реалізує благодійний проект «Ми разом» з 2014 року, збираючи кошти на допомогу переселенцям шляхом реалізації у магазинах мережі спеціальної сувенірної продукції - листівок, магнітів та блокнотів із надихаючою символікою від digital-видавництва «Glowberry». Всі кошти від реалізації продукції спрямовуються на рахунок міжнародної організації «Благодійний фонд «СОС Дитячі Містечка».
- Від імені всіх дітей та їх сімей, які проживають у «Дитячих містечках», висловлюємо щиру вдячність ініціатору проекту - мережі «Фокстрот» та тим, хто долучився до цієї творчої ідеї, - зазначив директор МБО «БФ «СОС Дитячі Містечка» Андрій Чупріков. -  Це приклад того, якими чуйними можуть бути вітчизняні ритейлери та їх покупці. Важливо, що допомога бізнесу є систематичною та актуальною, відповідає потребам співгромадян, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Завдяки небайдужості покупців мережі «Фокстрот. Техніка для дому» у грудні минулого року на рахунок благодійної організації вже було передано кошти, на які для 79 багатодітних сімей зі Сходу країни було закуплено продуктові набори та необхідні у побуті речі. У квітні 2015 року компанія «Фокстрот» передала організації наступний транш допомоги від своїх покупців, отриманий від продажу у магазинах мережі сувенірної продукції «Ми разом», що дало можливість забезпечити дитячим харчуванням 16 сімей, підгузками - 27 сімей, медикаментами та вітамінами - 9 сімей, а також меблями і технікою декілька сімей. Детальний фінансовий звіт можна знайти за цим посиланням:https://sos-ukraine.o/uk/fokstrotprodovzhuiedopomagatipereselencyam-zi-shodu-ukrayini-spilno-iz-bf-sos-dityachi-mistechka.

Проект «Ми разом» триває – і кожен бажаючий допомогти багатодітним сім’ям зі сходу та при цьому отримати на згадку стильний сувенір, має таку нагоду в магазинах мережі «Фокстрот». Запитуйте на касах.
Довідка:МБО «Благодійний фонд  «СОС Дитячі Містечка»  - недержавна, неприбуткова, нерелігійна організація. Працює в 133 країнах в дусі Конвенції про Права Дитини ООН, за 10 років роботи в Україні допомога була надана більш ніж 6000 дітей. https://sos-ukraine.org/uk/.

ГКФрозвиває бренди