Лисичка Фокс малювала мрії з малюками «Отчого дому»

До Міжнародного дня захисту дітей Лисичка Фокс із мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створеного ГК «ФОКСТРОТ» у рамках соціального проекту «Школа безпеки», завітала до вихованців реабілітаційного центру БФ «Отчий дім», позбавлених батьківської опіки.
Руденьку подружку запросила у гості до малюків талановита київська художниця і письменниця Оксана Тодорова – давній партнер ГК «ФОКСТРОТ» із соціальних ініціатив бізнес. Усі разом – і діти, й дорослі малювали свої мрії на сторінках книжки Оксани Тодорової «Одеса надихає!»
-    Приємно здивувало те, що діти не лише люблять цей мультик, а й намагаються тестувати авторів мультсеріалу на знання правил безпеки з анімаційних роликів, – усміхається Анастасія Пелих, студентка Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка, що виконувала роль лисички під час заходу. – Діти майже весь час намагалися викрити Фокса у тому, що вона не справжня. Вони настільки захопилися розповідями про свої знання теми безпеки, що зовсім забули про основне завдання – намалювати власну мрію на креативній сторінці книжки Оксани Тодорової.
Але з творчим завданням художниці дітвора впоралася: малюнки вийшли дивовижними. Вихованці центру – дуже різні й цілеспрямовані, у кожного своя унікальна мрія. Хтось мріяв про любов, «бо інакше самотньо», хтось – про кар’єру водія, а хтось і про поїздку на єдинорозі. Кожен дуже чітко пояснював, чому саме це – його/її мрія. Був хлопчик, який сказав, що коли його бажання здійсниться, він зітре малюнок і зобразить на сторінці наступну мрію!
Атмосфера у «Отчому домі» дуже дружня, по-справжньому сімейна. Прощаючись, діти питали про наступні візити та запрошували якнайшвидше повертатися до них.

Довідка: «Отчий Дім» – це благодійна організація, яка в своїй роботі спирається на принципи милосердя, доброти, співчуття і готовності прийти на допомогу. У центрах «Отчого дому» завжди є гості, проводяться конференції. Його головна мета – адаптація дітей до нормального життя в умовах біологічної сім'ї або підготовка до усиновлення чи самостійного життя і подальша інтеграція в суспільство. Кожна дитина, що потрапляє у важкі умови, отримує своєчасну професійну соціально-духовну допомогу і має можливість проживати в нормальних умовах, розвивати і реалізувати свої здібності й таланти. Головна особливість «Дому» – сімейність. Тісний зв'язок тут підтримується навіть з тими вихованцями, які покинули стіни реабілітаційного центру.

ГКФрозвиває бренди