«Фокстрот» спростовує інформацію про продаж

«Фокстрот» спростовує інформацію про продаж
Інформація про нібито майбутню угоду про покупку роздрібної мережі "Фокстрот", яка була опублікована 21 квітня на сайті Ukrainian Retail Association, не відповідає дійсності.
Розмови про злиття між різними ритейлерами в нашому секторі ринку ведуться регулярно з 2007 року, але жодного разу не були результативними і не переходили в стадію ділових переговорів між мережами «Фокстрот» і «Ельдорадо».
Ми розглядаємо торговельну мережу «Ельдорадо» як партнера у багатьох ініціативах щодо збільшення частки білого ринку побутової техніки та електроніки в Україні, з децентралізації бізнесу, у протистоянні корупції фіскальних органів влади. Один із прикладів успішності консолідації зусиль мереж «Фокстрот» і «Ельдорадо» - боротьба за права споживачів, відсіч фіскального тиску і необгрунтованим багатомільярдним штрафним санкціям з боку Держспоживінспекції України в 2013- 2014 році.
Ми плануємо співпрацювати з мережею «Ельдорадо» і в майбутньому, наше спільне конкурентну перевагу - створення прозорих умов ведення бізнесу та реформування економіки України.
Прес-служба ГК «ФОКСТРОТ»

ГКФрозвиває бренди