Столичний «Фокстрот» - місце прем’єри смартфонів Samsung

​Провідна* мережа електроніки та побутової техніки запрошує киян та гостей столиці на презентацію нових смартфонів Galaxy S6 та S6 Edge, що виходять у світ під гаслом «Майбутнє вже сьогодні»


21 квітня 2015 року з 16:00 до 19:00 флагманський  магазин торговельної мережі «Фокстрот» (м.Київ, вул.Антоновича, 50, ст. м. Олімпійська) запрошує на  майстер-класи та тестування новинки від компанії Samsung.

У вказаний час консультант світового бренду розповість та продемонструє учасникам презентації всі можливості, переваги та ексклюзивні функції Galaxy S6. До того ж, всі покупці смартфонів Galaxy S6 та S6 Edge, що здійснять покупку новинки саме 21 квітня 2015 року в магазині «Фокстрот» за адресою м. Київ, вул. Антоновича, 50, можуть взяти участь у розіграші* LED-телевізора Samsung 48’ цього ж дня й у цьому ж магазині!

Організатори презентації упевнені, що новинки від Samsung поєднують найкращі технологічні та дизайнерські розробки всесвітньо визнаного виробника. Так, Galaxy S6 - перший у світі смартфон із вигнутим з обох боків екраном. Він має преміальний корпус зі скла та металу, унікальний боковий екран, потужний процесор, суперкамеру та можливість швидкого заряджання. Детальніше про новинку: https://www.foxtrot.com.ua/ru/actions/308

ГКФрозвиває бренди