«Фокстрот» - родина для тих, хто виїхав з АТО»...

Ось уже рік, як робота частини магазинів мережі «Фокстрот» на території деяких районів Луганської та Донецької областей ускладнена близькістю до лінії військових дій, а в деяких - просто неможлива. Співробітникам в цих районах небезпечно організувати логістику товару, безперебійне функціонування магазину, забезпечувати гарантійне обслуговування проданого товару і просто добиратися до робочого місця.


У торговельній мережі з величезною увагою поставилися до життєвих труднощів співробітників з цього регіону і організували цілий корпоративний  рух в допомогу колегам-переселенцям. 226 співробітникам мережі була надана допомога з переїздом в інші регіони України та організовні  робочі місця для бажаючих продовжити роботу в колективі.

«Дочекавшись ранку після чергової ночі під обстрілами«градів», я  зрозуміла, що терміново потрібно приймати рішення про переїзд, забезпечити безпеку свого сина, - розповідає Наталя Коробова, менеджер по персоналу східного регіонального управління торговельної мережі «Фокстрот». - Від усього серця вдячна компанії за підтримку і можливість продовжити роботу в улюбленому «Фокстроті» і займатися улюбленою справою в іншому регіоні. Компанія змогла мені дати стабільність, яку так складно знайти в даний час.
Я змогла нормально засинати, знаючи, що дитина моя в безпеці, ми маємо житло, і, найголовніше, завтра я піду з ранку на роботу. Величезне спасибі співробітникам мережі у Черкасах, які допомогли мені адаптуватися на новому місці, допомагали тим, чим могли, підтримали від усього серця і продовжують підтримувати ...»

- Ми розуміємо, що це наша спільна біда, і пережити її можна тільки всім разом, - говорить Марія Черненко, начальник управління по роботі з персоналом мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - І сподіваємося, що в наші будинки і на робочі місця повернеться спокій, а будні знову стануть мирними і спокійними.

ГКФрозвиває бренди