Особливий урок в «Школі безпеки»

Група компаній «ФОКСТРОТ» привітала переможців фіналу Всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті - життя у безпеці» - і заснувала номінацію «За проактивность!», Зазначивши роботи школярів з Донецької області.

Всеукраїнський конкурс дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті - життя у безпеці» організували активісти Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки», обласні упарвління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, департаменти (управління, відділи) освіти, навчально-методичних центрів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності областей України.

У районних та обласних етапах конкурсу взяли участь близько 20 тис. школярів від 6 до 18 років, на фінальний етап відібрано близько 600 творчих робіт з 18 регіонів України. Роботи 147 участников жюрі визнало як  переможців та призерів конкурсу в 10 номінаціях («Малюнок», «Плакат», «Рукоділля», «Кросворд», «Відеоролік», «Фільм», «Комп’ютерна презентація», «Вірш», «Оповідання», «Ілюстрація до казки».

У квітні організатори почали відправку поштою дипломів і сюрпризів переможцям конкурсу. Талановитим малюкам вклали в посилки диск з мультсеріалом «Фокс і Трот поспішають на допомогу», знятий торговельною мережею «Фокстрот. Техніка для дому» в рамках соціального проекту ГКФ «Школа безпеки». Крім того, вперше за історію свого соціального проекту «Школа безпеки» бізнес ініціював у конкурсі номінацію «За проактивность!»

- Ми вирішили окремо відзначити тих школярів Донецької області, хто не відклав участь у конкурсі «Школи безпеки» до кращих часів - і став переможцем, - розповіла прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Білецька. - У цих дітей є не тільки життєво важливі навички безпечної поведінки, творча натура, у них є воля змінювати своє і чуже життя на краще. Спасибі за такий урок в нашій «Школі безпеки»!

- Наші сюрпризи швидко знайдуть своїх героїв, адже доставити сюрпризи  цим щколярам взялися обласні навчально-методичні центри цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, які також переїхали із зони АТО, - говорить Алла Негрієнко, голова Всеукраїнського дитячого руху «Школа безпеки». - Спасибі Групі компаній «ФОКСТРОТ», торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому» за підтримку наших зусиль у популяризації найголовніших правил для дітвори - як бути живими і здоровими.

ГКФрозвиває бренди