Покупці «Фокстроту» - сім'ям переселенців: «Ми разом»!

​Підбито перші підсумки благодійного  проекту «Ми разом», ініційованого у жовтні 2014 року мережею «Фокстрот». Мета проекту - допомогти дітям-сиротам та сім'ям вимушених переселенців зі східних областей України

Спеціально розроблена для проекту сувенірна продукція з унікальною візуалізацією від digital-видавництва «Glowberry» припала до смаку покупцям провідної мережі – реалізовано вже близько 4500 одиниць. Чималу роль у попиті на неї відіграє те, що вся сума від продажу благодійних магнітів, листівок та блокнотів  перераховується на рахунок благодійної організації «СОС Дитяче містечко».

Перший транш допомоги відбувся 5 грудня 2014 року, а наступний –  30 січня 2015 року.

- Символіка проекту «Ми разом» згуртовує українців завдяки ідеї «У нас спільне коріння. Ми разом». І ми дуже вдячні жителям усіх регіонів країни, що підтримали нашу ініціативу та зробили можливою  передачу сім’ям переселенців з дітьми необхідних для їхнього побуту речей, - розповіла Наталія Средня, маркетинг-директор мережі «Фокстрот. Техніка для дому».


- Ще до новорічних свят чотири сім'ї з дитячого будинку сімейного типу міста Луганськ, які змушені були виїхати в Київську область і зараз проживають на території «СОС Дитяче містечко» в м Бровари та ще кілька сімей, якими займається тепер Київське обласне відділення «СОС Дитяче містечко», отримали вагому допомогу від «Фокстрот», - розповіла Нонна Гуріна, маркетинг-директор міжнародної благодійної організації «Благодійний Фонд «СОС Дитяче містечко».



На кошти, отримані 5 грудня, фонд «СОС Дитяче містечко» закупив 4 ліжка і 4 матраца для сімей зі сходу країни. Додатково до отриманих від реалізації сувенірної продукції засобів, «Фокстрот» надав 4 обігрівача та електрочайники для сімей-переселенців.
На кошти, передані мережею «Фокстрот» 30 січня «СОС Дитяче містечко» планує закупити ліки для операції, яка дозволить зберегти слух хлопчикові з родини переселенців; два ліжка для близнюків, яким виповнився 1 рік, але вони сплять разом з мамою через брак меблiв; ліжко для хлопчика-підлітка з неповної малозабезпеченої сім'ї переселенців; пральну машину, електрочайник і праску для багатодітної сім'ї переселенців.

Проект мережі «Фокстрот» триває і організатори запрошують усіх небайдужих приєднатися до допомоги дітям та сім'ям зі сходу України. Нагадаємо, унікальні сувенірні листівки, магніти та блокноти, розміщені в прикасовій зоні магазинів мережі «Фокстрот» можна придбати за 5, 7 і 10 гривень відповідно. Ці символічні кошти дають покупцям безцінну пам'ять у вигляді сувенірної продукції, а вимушеним переселенцям - дітям та їх батькам - життєво важливі речі і надію, що все буде добре.
Черговий транш буде відправлений вже наприкінці лютого 2015 року.

Історії сімей, яким була надана допомога покупцями «Фокстроту», читайте тут.

ГКФрозвиває бренди