Мульт-уроки в «Школі безпеки»!

​У шкільній програмі сьогодні є предмет - «Основи здоров'я і безпеки», на яких молодші київські школярі навчаються правилам поведінки разом з Фоксом і тротилу в рамках соціального проекту «Школа безпеки» від ГК «ФОКСТРОТ»


У 2014 році 12 000 київських школярів побували на спеціальному Уроці «Основи здоров'я: правила пожежної безпеки» від фахівців Добровільного пожежного товариства України (ДПТУ).

На 2015р. організатори запланували такі ж заняття для молодших школярів (1-4 класи) навчальних закладів Печерського, Оболонського та Голосіївського районів Києва. У програму уроку включені заняття про те, як не допустити пожежі та інших небезпечних надзвичайних ситуацій. Серед навчальних посібників - мультсеріал «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створені мережею «Фокстрот. Техніка для дому »в рамках соціального проекту« Школа безпеки »спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій.

Педагог навчального центру при ДПО України Вадим Таратухін не перший рік проводить подібні заняття і вдячний «Фокстроту» за допомогу в життєво важливій справі. Урок «Основи безпеки» 22 січня він провів у школі №78 (на Печерську) та подякував бізнес за корисну ініціативу:

- У 2012 році вийшла в світ серія мультфільму з Фоксом і тротил про пожежу - і з цього часу я тісно співпрацюю з Групою «ФОКСТРОТ». Я вдячний керівникам компанії, що задумали і розвивають такий соціально важливий для суспільства проект. Адже травматизм дітей у побуті та при пожежах - наша біда. Хто, як не дорослі, повинні з нею боротися, вчити-вчити і знову вчити дітей правилам безпечної поведінки - на воді, в побуті, правилам попередження пожеж або правильним діям при пожежі.

У доступній формі ці правила розповідають дітям головні герої мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу» від торгової мережі «Фокстрот. Техніка для дому ». Мультфільм і методичні рекомендації до них Вадим Таратухін успішно використовує на своїх уроках «Основ безпеки», які раз на рік проходять в кожній школі Києва. На вигляд суворий, але добрий педагог завжди заохочує своїх учнів. Щоб знання давалися легко, він придумав цікаві вікторини, конкурси, загадки. А за правильні відповіді «розумничка» отримують заохочення - наприклад, у вигляді листівки «Як діяти при пожежі», іграшку-лисеняти або диск з повним випуском серій мультсеріалу від торгової мережі «Фокстрот».

Незважаючи на канікули, в січні в київських школах було організовано чотири таких уроку. Ну а в лютому Уроки «Основ здоров'я та безпеки» з нетерпінням чекають на Троєщині (Деснянський район столиці), тут їх планує провести Центр ініціатив Виходцева Геннадія - соціальний центр керівника ГК «ФОКСТРОТ», створений для підтримки ініціатив місцевої громади.

ГКФрозвиває бренди