Корпоративна Ялинка запалила вогники!

Новорічна ялинка цього року знову подарувала святковий настрій і творчу атмосферу дітям співробітників Групи компаній «ФОКСТРОТ» і компаній-партнерів. Цілих три дні - 27, 28 грудня і 04 січня - дітвора разом з батьками запалювали новорічні вогники і дивилися святкові вистави в Будинку Художника на Львівській площі.



Такий подарунок дітям презентували керівник ГК «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев і Валерій Маковецький. А допомогли організувати свято співробітники департаменту персоналу Управляючої компанії ГК «ФОКСТРОТ».

Юні глядачі зізналися, що казка-вистава «Новорічні капризи Царівни-Несміяни» їм дуже сподобалася. Вони з радістю дивилися історію про зло-добро, і чудеса. А найголовніше,  всі дружно пораділи, коли, як і в кожній хорошій казці, добро перемогло зло, і Царівна-Несміяна була позбавлена чар. Посилити цей настрій могли хіба що смачні солодощі з новорічної валізи подарунка.

  - Під час новорічного ранку отримали багато позитиву і гарного настрою, а подарунок - чудовий і смачний, - розповідає мама Леся Нікуліна, старший фахівець служби торгового маркетингу компанії «Фокстрот.Техніка для дому». - Спасибі керівникам ГК «ФОКСТРОТ» за те, що започаткували і слідують добрій традиції напередодні Нового року вітати дітей співробітників запрошенням на «Фокстротівську Ялинку»!

Організатори були раді бачити на ранку своїх юних помічників, які в листопаді брали участь у творчому дитячому конкурсі. Вони старанно малювали ілюстрації для корпоративного перекидного календаря Групи компаній «ФОКСТРОТ». А попереду рік, в якому їх татусям і матусям доведеться чимало працювати. Адже не дарма слоган календаря-2015 - «Ми працюємо, щоб наші діти бачили Україну кращою: бізнес, що оновлює країну!».

ГКФрозвиває бренди