«Зелений» ролик ГКФ - у трійці найкращих на фестивалі соціальної реклами

18 грудня відбулося нагородження переможців VIII Національного фестивалю соціальної реклами. У трійку кращих робіт в номінації «Відеореклама» увійшла робота Групи компаній «ФОКСТРОТ» під назвою «+1 в карму!».



Корпоративний відеоролик про життя в офісі ГК «ФОКСТРОТ» «+1 в карму!» Був створений в 2013 році. Як вчитися, працювати і жити еко-відповідально дізнавалися у співробітників «Фокстроту» і відобразили у відео-роботі студенти-переможці Фестивалю студентської реклами «Крим-Сафарі-2013» - команда «M-TEAM».

«Вся справа в позитиві! - Розповідає капітан команди Христина Шехайтлі. - Адже «+ 1» в карму отримують співробітники ГК «ФОКСТРОТ», які приєдналися до системного корпоративного руху «Зелений офіс»!

- Це не просто ролик, це ретроспектива еко-культури в «Фокстрот», де кожен співробітник соціально відповідальний і дивиться на все, що його оточує через еко-об'єктив, - пояснює ідею роботи Алевтина Білецька, прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ». - Тим самим покращуючи свою карму, зміцнюючи компанію і змінюючи світ на краще. А хто сумнівається - подивіться відео: https://www.youtube.com/watch?v=iJsuv5e9S9U

ГКФрозвиває бренди