Philips запрошує у львівський «Фокстрот» на майстер-класи

​у грудні продовжиться  серія  майстер-класів та кулінарних шоу  для відвідувачів ТРЦ «King Cross Leopolis»



У неділю 7 грудня 2014 року з 13:00 до 16:00 у львівському гіпермаркеті «Фокстрот» у ТРЦ «King Cross Leopolis» (м.Львів, с.Сокільники, вул.Стрийська, 30) у бренд-зоні Philips відбудеться безкоштовний майстер-клас з приготування кавових напоїв. Професійний бариста продемонструє відвідувачам, як можна з легкістю приготувати смачні кавові напої  у себе вдома. Головне - мати під рукою свіжозварену каву і, звичайно, техніку Philips, що при мінімумі зусиль подарує максимум задоволення.

Запрошуємо усіх, кому смакує ароматна кава і тих, хто любить розважатися та хоче провести час із користю на майстер-класи «Бариста-шоу». Цей захід стане продовженням серії майстер-класів від Philips, які вже проходили в листопаді та подарували відвідувачам можливість легко та просто навчитися готувати смачні страви від шеф-кухаря в домашніх умовах.

У грудні організатори запрошують відвідувачів гіпермаркету «Фокстрот» на Стрийській на наступні заходи:
07.12 – Бариста-шоу.
14.12 – Демонстрація приладів по догляду за оселею та одягом.
21.12 – Коктейль-паті.


Відвідувачів львівського гіпермаркету «Фокстрот» у Сокільниках (на виїзді з міста) у цю неділю чекає багато цікавих рецептів та кулінарних знахідок, а також розіграш призів -  стильних фірмових склянок для кавових коктейлів від Philips.


ГКФрозвиває бренди