Святкове відкриття магазину «Фокстрот» у Києві

20-23 листопада в столичному ТРЦ «Проспект» відбулося урочисте відкриття супермаркету «Фокстрот». Це 23-ий магазин мережі в Києві та двісті двадцять третій – в Україні.



Ведучий рітейлер вибрав в партнери «Проспект» не випадково: ТРЦ розташований на Лівому березі столиці за адресою: вул. Червоногвардійська, 1-б, що зручно для обслуговування покупців Дніпровського, Дарницького районів Києва, а також жителів міста Бровари. Магазин «Фокстрот» загальною площею 1328 квадратних метрів - яскравий приклад комунікації з покупцем на новому рівні.

- У новому «Фокстроті» ми вдосконалили систему освітлення супермаркету, додали яскраві графічні елементи, візуально розділили зону покупки і зону сервісу, де для зручності покупця все зосереджено в одному місці, спростили навігацію і поліпшили огляд магазину в цілому, - розповіла Наталія Средня, маркетинг -директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Сподіваємось, що кожен відвідувач відчує особливу атмосферу магазину, де комфортно всій родині.
У зоні сервісу магазину «Фокстрот» є окрема точка продажів, де за допомогою  інтернету клієнт може вибрати товар до душі з більш ніж 12 тисяч товарних позицій.

- Наш мультіканальний формат - це спосіб стати ще ближче і зручніше для наших покупців, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - У 2015 році ми плануємо відкрити ще 15 магазинів в новому форматі, щоб задовольнити попит наших клієнтів у якісному і надійному операторі з продажу техніки.

ГКФрозвиває бренди