Смартфон Ultra - флагман високотехнологічних пристроїв від Bravis

Торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» представляє новинку - смартфон Bravis Ultra, який вже 6 листопада 2014 з'явиться у продажу в супермаркетах провідного ритейлера України та його інтернет-магазині foxtrot.com.ua



Шанувальники високошвидкісних, стильних і багатофункціональних мобільних пристроїв дочекалися появи самого інноваційного ґаджета в лінійці Bravis - смартфона Bravis Ultra. Частка продажів його попередників - моделей Bravis Alfa, Delta і Tau тільки за літо 2014 року досягла 5% серед усього асортименту смартфонів на полицях найбільшої в Україні торговельної мережі електроніки та побутової техніки «Фокстрот».

Новий Bravis Ultra поставляє в Україну ексклюзивний дистриб'ютор бренду Bravis - ритейлер «Фокстрот». Високотехнологічна новинка вразить своїх володарів високою роздільною здатністю екрана, значною швидкістю роботи, стильним дизайном і вигідною ціною.

- Покупці смартфона Bravis Ultra можуть бути впевнені і в бренді Bravis, і в належній якості моделі Bravis Ultra, - повідомила Марія Мельохіна, начальник групи ОЕМ торговельної мережі «Фокстрот». - За свою 10-річну історію Bravis зарекомендував себе як бренд з високою якістю зборки, сертифікацією відповідно до міжнародних стандартів, а також контролем якості виробництва, розвиненою мережею сервісних центрів і відмінним гарантійним і післягарантійним обслуговуванням.

Цей Android-смартфон серед пристроїв, представлених на вітчизняному ринку, відрізняє висока чіткість зображення, що досягається за рахунок 5.0 дюймового дисплея з HD дозволом 1280 х 720 пікселів, а щільність 326 пікселів на дюйм відповідає стандарту Retina дисплеїв. Матриця IPS забезпечує широкий кут огляду і точну передачу кольору при будь-якому нахилі. Надчутливий сенсор забезпечує ідеальну взаємодію з інтерфейсом. Технологія OGS (технологія повної ламінації) прибирає повітряний прошарок між екраном і захисним склом, зменшуючи відблиски і збільшуючи яскравість дисплея.
По-справжньому реалістичні фотографії та відео, зняті 13- мегапіксельною камерою, оснащеною світлосильной групою з 5 лінз із синім скляним інфрачервоним фільтром.

Смартфон виготовлено з високоякісних матеріалів, його корпус - із Soft Touch-пластику зі вставками з анодованого алюмінію, апарат відмінно збалансований і комфортно лежить у руці.

Ціна пристрою - 2799 гривень - робить його кращою пропозицією свого класу смартфонів на українському ринку. До того ж, в магазинах торговельної мережі «Фокстрот» його можна буде придбати під 0% * кредит до 20 місяців зі щомісячним внеском у 140 гривень.

З технічними характеристиками новинки можна ознайомитися тут: https://bravis.ua/mobilephohe/ultra.html

ГКФрозвиває бренди