Офіційний iPhone 6 у магазинах «Фокстрот»

31 жовтня 2014 року в Україні стартують продажі сертифікованих смартфонів iPhone 6 і iPhone 6 Plus


У найбільшій українській торговельній мережі електроніки та побутової техніки «Фокстрот», починаючи з цієї п'ятниці, клієнти зможуть придбати офіційно ввезені та спеціально підготовлені для вітчизняного ринку флагмани бренду Apple - iPhone 6 і iPhone 6 Plus.

Нове покоління смартфонів від компанії Apple - це найкраще, що виробляла компанія з Купертіно: починаючи від апаратної частини, яка ідеально працює з програмним забезпеченням, закінчуючи цілісним дизайном, коли гладка металева поверхня плавно переходить у скло нового HD-дисплея Retina. Новинки вражають великим діаметром при меншій товщині і величезною потужністю при виключній економічності.

iPhone 6 і iPhone 6 Plus оснащені процесором A8, сенсором Touch ID, новою 8-мегапіксельною камерою iSight з технологією Focus Pixels і операційною системою iOS 8. Обидві моделі підтримують надшвидкісний бездротовий зв'язок і випускаються у корпусах трьох кольорів: сріблястий, золотий і «сірий космос».

Для фанів «яблучного» бренду у «Фокстроті» діє вигідна пропозиція купівлі iPhone 6 16Gb і iPhone 6 Plus 16Gb у 0% -й кредит * до 24 місяців: 542 гривні на місяць і 625 гривень на місяць відповідно.

- Офіційні продукти iPhone 6 і iPhone 6 Plus будуть доступні для українців у магазинах «Фокстрот» з самого початку життєвого циклу, до того ж ціна на них буде активно конкурувати з «сірими» пристроями, - повідомив Сергій Тесленко, начальник відділу фототехніки та мобільних пристроїв торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Це значно збільшить продажі «білої» продукції в Україні і дозволить нашим клієнтам насолоджуватися усіма перевагами сертифікованої продукції від Apple.

Про вигоди придбання легальної продукції Apple в авторизованих точках продажів дізнайтеся тут: https://www.foxtrot.com.ua/ru/article/1110.

ГКФрозвиває бренди