«Парад надій – 2014» – український турнір міжнародного рівня за підтримки "Фокстрот"!

18 і 19 жовтня у Києві відбувся XXV ювілейний міжнародний турнір зі спортивних танців, де майстерність танцювальних пар з України, Росії, Молдови, Румунії, Англії, Німеччини оцінили судді-чемпіони світу та Європи.


Знаменитий український спортивний турнір цього року  святкує 25-річчя. Кращі спортсмени, судді зі  всього світу, успішні бізнесмени, політики і зірки шоу-бізнесу зібралися на ювілейному «Параді Надій». Так, старт «Параду» задала олімпійська чемпіонка та заступник міністра молоді та спорту України Олена Підгрушна, а відома українська теле-і радіоведуча Анна Свиридова стала співведучою церемонії відкриття. Успішний бізнесмен - засновник торговельної мережі «Фокстрот» Валерій Маковецький вручив іменний Кубок кращим танцюристам фокстроту. На трибунах за спортсменів вболівали телеведуча Лілія Ребрик, вітчизняний дизайнер Ольга Альонова і відомий політик Василь Горбаль, а громадський діяч Вікторія Чекурда (Мартинюк) разом з родиною провела церемонію нагородження і  відзначила призами найбільш  дружні сім'ї вболівальників. Прикрасили старт турніру юні зірки: Ніна Бойкова - фіналістка національних відборів на Дитяче Євробачення - 2013 і -2014, яка заспівала пісню з символічною назвою «Номер один». А Сашко Пономарьов подарував учасникам і глядачам турніру пісню «Я люблю тебе, країно, Україно!».


- Діти - це наша опора, надія і впевненість у кращому майбутньому. І якщо ми не підтримаємо їх, то хто ж? Тому я сьогодні тут, - пояснила своє захоплення «Парадом» улюблена теле-і радіоведуча Анна Свиридова («Наше Радіо»).

Танцювальні пари різних вікових категорій від «бейбі» до «сеньйорів» під час двох днів змагань підтверджували рівень майстерності у виконанні віденського вальсу, фокстроту, джайву, квік-степу, самби, румби, ча-ча-ча, пасадобля, танго. І отримали оцінку за техніку, міміку, емоції, артистичний образ від суддів - багаторазових чемпіонів Європи та світу, серед яких Снегуале Вуд (Англія), Нікола Нордін (Англія), Клаус Конгсдал (Данія), Стефан Оссенкоп (Німеччина), Лука Тонеллі (Італія), Джері Абрата (Італія), Марек Горський (Польща) та інші гуру спортивного танцю.



- Турнір стає все більш вагомим серед танцюристів і суддів, його завжди відвідує велика кількість людей, і цей рік не виняток, - каже Валентина Федорчук. – До цьогорічного «Параду» ми йшли через терни,  оскільки у лютому через події в країні перенесли змагання. Але підтримка партнерів і танцюристів допомогла нам зробити це свято спорту не гіршим, а й навіть кращим за попередні». Валентина Федорчук згадала найвірніших друзів турніру - співзасновників Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадія Виходцева та Валерія Маковецького, подякувала їм за підтримку «Параду Надій» та спортивних танців в Україні.

- Крім 20-річчя бізнесу, цього року ми святкуємо ще один ювілей - 10 років Кубку «Фокстрот» на щорічному «Параді Надій», - говорить виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» В'ячеслав Поврознік. - Ми радіємо успіхам танцювального спорту, адже разом з ним зростає кількість прихильників здорового способу життя, що співзвучно соціально-активній філософії мережі «Фокстрот».  
Цього року кубок «Фокстроту» за майстерність у виконанні самого складного танцю європейської програми (фокстроту) відправився до Запоріжжя, адже його завоювали українські спортсмени Влад Доля та Олександра Сидорова.
З 2008 року меценатом «Параду Надій» є Тарас Чекурда, який  цього року теж  підтримав турнір. «Незважаючи на такий непростий для всіх час, самовіддана Валентина Федорчук створила справжнє свято спортсменам, їхнім батьками та гостям. Мені, звичайно, найбільше запам'ятався самий зворушливий момент - виступи «бейбіків». Вони, дійсно, наша надія і танцювальне майбутнє країни», - ділиться враженнями Тарас Чекурда.

Ще одна особливість «Параду Надій-2014» - «Кубок Вікторії» як заохочення для тих учасників, хто не добрав одиничних балів до п'ятірки призерів у своїх номінаціях. 18 пар, які посіли 6 місце в змаганнях, були відзначені кубком «За волю до перемоги!» від громадського діяча Вікторії Чекурди. «Я не могла обійти увагою «Парад Надій», адже в юності відвідувала хореографічну школу і танцювати - було моєю заповітною мрією, - розповіла Вікторія. – Тому, у мене виникла ідея мотивувати і підбадьорювати спортсменів «Параду», яким не вистачило балів до тріумфу і вони не потрапили в п'ятірку кращих. Це додасть їм сил прагнути до бажаної перемоги!».

Як ініціатор соціального проекту «Сімейні Вікенди» Вікторія оголосила конкурс «Найбільша родина вболівальників» і приготувала спортсменам подарунки у партнерстві з ТМ «Добряна». Близько 30 сімей стали учасниками фотоконкурсу біля ролл-апу проекту, а перемогли кияни (сім'я Троянових-Борисенко) і кримчани (сім'я Повзун-Вдовенко). Так, київська родина прийшла підтримати свого спортсмена - внука, сина, брата і племінника Юрія Троянова в повному складі - від тримісячного малюка до мудрої бабусі. А кримчанка Анна Повзун (бабуся спортсменки Олександри Повзун) у конкурсній анкеті в графі «Кого підтримуєте на турнірі?» написала «Підтримуємо Україну!».

Без доброго слова на «Параді Надій» не залишився ніхто. Найменших спортсменів віком чотирьох-восьми років традиційно підтримав голова правління «Соціального центру «Перспектива» Геннадій Виходцев, партнер турніру з 2002 року. Приємні сюрпризи приготували торговельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» та мережа магазинів годинників «Секунда» (партнер точного часу), київська художниця Оксана Тодорова і арт-студія «Мрій!». Старт-приз отримали всі спортсмени від сокового партнера - ТМ «Сандора», а самих маленьких на паркет виводив їхній герой - Сандорик. Кожен учасник турніру отримав від смачного і корисного партнера «Данон Україна» молочні продукти як заряд бадьорості і еліксир для відновлення сил спортсменів.

Дводенний турнір відбувся за підтримки інформаційних партнерів: «Наше Радіо», портал «Обоз.ua», газета «День», медіа-агентство Nostra Communications. А газета чемпіонату - «Комсомольська правда в Україні» вибрала серед спортсменів «Симпатію «Комсомолки» і порадувала сюрпризами.

Більше фото з «Параду Надій» ви можете знайти на нашій сторінці Facebook:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853760547997531.1073741845.185604774813115&type=3

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.853800244660228.1073741846.185604774813115&type=1



ГКФрозвиває бренди