Альфа-Банк Україна надав через «Фокстрот» понад 1 мільярд гривень споживчих кредитів

Альфа-Банк Україна за час співпраці з національною мережею магазинів «Фокстрот. Техніка для дому» видав більше 1 мільярда гривень споживчих кредитів для придбання побутової техніки та електроніки. Перший кредит в рамках партнерства Альфа-Банку і «Фокстрот» був виданий ще восени 2005 року в Харкові.


«Придбання техніки та електроніки в кредит становить вагому частку в продажах мережі «Фокстрот». І з кожним роком у співдружності з лідерами банківського сектора, в числі яких Альфа-Банк, ми робимо процес кредитування для жителів України простіше, швидше і вигідніше, - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот». - І зараз, коли споживачі більш зважено підходять до рішення про отримання кредиту, саме завдяки лояльним кобрендовим програмам кредитування наші клієнти зважуються на великі покупки. Вони розуміють, що зростання цін відстає від зростання курсу долара і заощадження краще інвестувати в товари».

Отримати споживчий кредит в рамках даної співпраці можна в будь-якому з магазинів мережі «Фокстрот». Для отримання кредиту клієнту необхідно надати всього лише паспорт та ідентифікаційний номер.

«Обираючи партнера для спільного бізнесу ми, перш за все, керуємося його успішною роботою і репутацією на ринку. Вже понад дев'яти років ми залишаємося партнерами провідної мережі «Фокстрот», в рамках даної співпраці ми видали понад 300 тисяч споживчих кредитів населенню, - повідомив Станіслав Вісторопський, керівник з розвитку бізнесу Альфа-Банку Україна. - На сьогодні ми успішно працюємо у всіх магазинах мережі «Фокстрот», використовуючи технологію "Фінансовий брокер", яка дозволяє видавати кредити без участі співробітників банку. Вже зовсім скоро стартує нова технологія видачі кредитів в торговельній мережі «Фокстрот», завдяки якій ще більше покупців отримають безліч переваг і приємних сюрпризів».

ГКФрозвиває бренди