Модна прем'єра у «Фокстрот»

​Продажі першого комплекту техніки Pyramida в стилі Smart Couture від Андре Тана стартували ексклюзивно в торговельній мережі «Фокстрот. Техніка для дома»
 
25 вересня 2014 року у магазині «Фокстрот» у ТРЦ «Dream Town 2» (пр-т Оболонський, 21Б) презентували комплект вбудованої техніки Pyramida by Andre Tan.



Захід відкривав В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». Він зазначив, що в теперішній час, коли нарешті виріс рівень споживчого патріотизму, йому вдвічі приємно презентувати в національній мережі «Фокстрот» новинку з дизайном від українського кутюр'є Андре Тана.

- З брендом Pyramida ми працюємо 9 років і завжди він створював справжній kitchen-кутюр, - розповів у вітальній промові В'ячеслав Поврознік. - І тому я впевнений, що Pyramida by Andre Tan стане must-have цього сезону «осінь-зима» у «Фокстроті» і надихне багатьох клієнток нашої мережі на створення справжніх кулінарних витворів мистецтва.

Бренд Pyramida розділяє інноваційний підхід торговельної мережі «Фокстрот» до ведення бізнесу, він прогресивний, актуальний, інтерактивний і завжди в моді. Такий же і зовнішній вигляд комплекту.

- Він відрізняється не тільки оригінальним дизайном, а й високими технічними характеристиками. Всі панелі управління - сенсорні. Це не тільки модно, а й практично, - зазначив Костянтин Михайленко, комерційний директор «Піраміда Технік».
Новинку можна придбати в магазинах торговельної мережі «Фокстрот» за спеціальною акційною ціною тільки до кінця цього року. Комплект з'явиться в торгових залах ритейлера та в інтернет-магазині foxtrot.com.ua в перших числах жовтня 2014 року. Детальніше про новинку: https://www.pyramida.ua/catalog/komplekti/tan-test.html?tan.


Перший комплект вбудованої техніки Pyramida by Andre Tan - це справжній зразок стилю Smart Couture - комфортної розкоші. Дизайнер Андре Тан зізнався, що, крім fashion-напрямку, його завжди цікавив промисловий дизайн, що наслідує ті ж принципи, що і fashion - функціональність і краса.

- Створюючи комплект побутової техніки, я використовував такі модні тренди, як принти, декор, а також поєднання різних матеріалів, - розповів іменитий кутюр'є. - Варіанти створювалися на одному диханні. Комплект Pyramida by Andre Tan дозволить жінкам почувати себе на кухні, як на модному подіумі.

ГКФрозвиває бренди