Як Фокс, Трот і діти «Мистецький Арсенал» підкорювали

З 23 по 28 вересня у «Мистецькому Арсеналі» проходив перший дитячий фестиваль «Світ у дитячих долонях».
 
Програма фестивалю була багата на різноманітні ярмарки, виставки дитячих малюнків, майстер-класи.  На кілька днів «Арсенал» перетворився на галасливий майданчик для творчості. Діти відчули себе господарями величезного музейного простору, разом з батьками поринули в атмосферу дружнього сімейного дозвілля, пізнавального відпочинку і, головне, - отримали нові знання.


У секторі «Арсенал Ідей» фахівці торговельної мережі «Фокстрот.  Техніка для дому» ділилися досвідом реалізації соціальних проектів і повторювали з юними киянами правила безпечної поведінки в побуті за допомогою героїв мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створеного торговельною мережею у рамках соціального проекту «Школа безпеки».
 Всі 4 дні фестивалю мультсеріал транслювався в рамках портфоліо компанії «Арт-Відео» - володаря гран-прі фестивалю «Золота Пектораль» та компанії-виробника мультсеріалу «Фокс і Трот поспішають на допомогу».  На майданчику «Арсеналу Ідей» студія «Арт-Відео» представила мультфільм «Фокстроту» як зразок вдалого поєднання навчального та розважального матеріалу.
 

А в один з фестивальних днів дітей порадувала своїм візитом і вікторинами сама головна героїня мультфільму - Лисичка Фокс.  Разом з дітворою мульт-персонаж повторила правила поведінки дітей під час виникнення пожежі.  За кращі відповіді школярі отримали подарунки від мережі «Фокстрот.  Техніка для дому» - листівки «При пожежі дій правильно!», м'які іграшки-лисички і диски з мультсеріалом.
 
- Спасибі компанії «Арт-Відео» за те, що запросила «Фокстрот» та «Школу безпеки» до участі в цьому яскравому пізнавальному фестивалі, - каже Олена Милованова, фахівець зі зв'язків з громадськістю мережі «Фокстрот.  Техніка для дому».  - Ми готові ділитися нашим досвідом реалізації соціальних проектів, адже в рамках «Школи безпеки» ми провели у наших магазинах і в сусідніх школах близько 30 Уроків безпеки, вікторин-конкурсів з освітніми інтерактивними розвагами.  Сьогодні актуальність теми мультсеріалу висока, адже малюкам в ігровій формі легше запам'ятати, як діяти в небезпечній ситуації.
 
Після закінчення зустрічі з лисичкою Фокс юні учасники «Арсеналу Ідей» пообіцяли не забувати про життєво важливі правила безпеки, яким їх навчила мудра героїня «Школи безпеки».

ГКФрозвиває бренди