У Полтаві відбувся «Пробіг з вірою в серці»

12 жовтня 2013 року у Полтаві вдруге відбувся благодійний марафон від «Данон Україна» за підтримки ТМ «Фокстрот». Зібрані всім містом кошти підуть на придбання кардіологічного обладнання для Полтавської дитячої міській клінічної лікарні


2000 полтавчан  прийшли на Театральну площу для того, аби подолати символічну дистанцію і зібрати добровільні внески учасників для загальної доброї справи. Спонсорська допомога учасників пробігу, організаторів та партнерів разом сягнула 71 180 гривень, які підуть на закупівлю кардіологічного обладнання для Полтавської дитячої міській клінічної лікарні.

- Відділенню новонароджених патологій вкрай необхідне кардіологічне обладнання, на яке збирали гроші цього року, - говорить Лариса Савченко, головний лікар Полтавської дитячої міської клінічної лікарні. -  Цим обладнанням будуть користуватися кожного дня, адже у лікарні практично немає вільних місць.  

«Пробіг з вірою в серці» - це благодійний спортивний захід для всієї родини, що долучив полтавчан до здорового способу життя та надав кожному можливість не залишатись байдужим та зробити свій внесок у здорове майбутнє маленьких українців.  За чотири роки існування до благодійного марафону приєдналися такі міста, як Херсон, Дніпропетровськ, Кременчук, Вінниця та Полтава.  Спільними зусиллями учасників пробігів,  компанії «Данон Україна» та партнерів  було зібрано понад  900 000 грн.

У Полтаві, як і в інших містах «Пробігу», марафон  став не лише важливою соціальною акцією, але й справжнім святом для усієї родини – на маленьких учасників чекали навчальні мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу», створені «Фокстротом» у рамках соціального проекту «Школа безпеки» з профілактики дитячого травматизму у побуті.
- «Школа безпеки», як і «Пробіг з вірою в серці», ініційована заради життя, адже наші уроки безпеки мають за мету попередити побутові травми і зміцнити  здоров’я  дітей, - повідомила Олена Милованова, PR-менеджер торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Важливо також, що  серед активістів «Пробігу» в усіх містах  були  співробітники місцевих «Фокстротів», й нам усім разом вдалося зібрати кошти на обладнання, що допоможе вчасно діагностувати захворювання та зберегти найцінніше – дитячі життя.



Незважаючи на те, «Пробіг» ініційований бізнесом,  це не лише корпоративний проект, він - народний, адже жителі міст безпосередньо стають активними учасниками-благодійниками.

- Другий рік поспіль наші співробітники долають дистанцію, підтримуючи благодійний марафон, й другий рік  я сама виходжу на «Пробіг», - поділилася думкою Мирослава Рябкова, директор магазину «Фокстрот» у Полтаві. - Особисто для мене дуже важливим є те, що компанія, де я працюю,  підтримує мій порух душі, сама ініціює залучення та мотивацію людей до гарних змін в собі та громаді.

 

ГКФрозвиває бренди