Рейтинг «25 кращих роботодавців України -2013»

Фокстрот»  вошел  в рейтинг лучших работодателей страны по данным исследования общественного мнения от газеты «Капитал»


Проект «25 кращих роботодавців України» назвав лідерів громадської думки щодо залучення, мотивації і утриманню персоналу, а також завдяки успіхам у формуванні репутації компанії як роботодавця. Серед переможців - 15 компаній з українським капіталом і 10 - з міжнародним. У списку кращих - Група компаній «ФОКСТРОТ».

Торгові марки , якими володіє ГКФ , наводили в приклад експерти рейтингу: «Фокстрот. Техніка для дому» як новатора в системі навчання персоналу (програма «Школа директорів» отримала «Премію HR-бренд Україна -2012) , а торговельну мережу «Секунда» - як компанію, де успішно налагоджена система зростання співробітника усередині компанії і зовсім відсутня плинність кадрів. - Ми розуміємо нашу роботу як стратегічно важливу в Групі «ФОКСТРОТ», - говорить Юлія Герзанич, директор Департаменту персоналу ГКФ. - Консолідуючи зусилля своїх колег на підприємствах Групи, управляємо змінами на стратегічному рівні і допомагаємо персоналу бути ефективними, відчувати себе впевнено, незважаючи на мінливу реальність.

- Проект «25 кращих роботодавців України» - саме про таких далекоглядних роботодавців, - говорить редактор спецдодатку газети «Капітал » Анастасія Рінгіс . - Вони вже відчувають себе єдиною екосистемою: зі своїми співробітниками, містами присутності і вузами. Міняючись всередині, вони створюють завтрашню реальність сьогодні - за рахунок ефективних практик та інноваційних рішень. Щоб вибрати кращих, було організовано анкетування цільової аудиторії.

Газета дізналася у 100 найбільших компаній не тільки про те , що вони роблять як роботодавці, а й залучила до оцінки експертів, нинішніх і потенційних співробітників компаній, запитала у студентів - старшокурсників, де б вони хотіли працювати (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, КНТЕУ, Києво -Могилянська академія та КПІ). До експертної ради рейтингу увійшли керівники школи HRM, порталів rabota.ua, Head Hunter, Talent Advisors.

- «Фокстрот» - моя улюблена компанія як бізнес-консультанта , що показує приклад стабільного росту і розвитку, драйвером яких є унікальні фахівці, - зазначила, вручаючи диплом, експерт рейтингу і авторитетний консультант в галузі управління HR на ринку України та Росії Анна Власова, директор школи HRM . У торговельній мережі « Фокстрот. Техніка для дому »вважають результат приємним , але робочим моментом.

- Для нас це, перш за все, отримання зворотного зв'язку, що ми спілкуємося з персоналом на одній мові, що наша комунікація - ефективна, а система кар'єрного зростання - зрозуміла і прозора, - прокоментувала начальник управління по роботі з персоналом торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Марія Черненко.

ГКФрозвиває бренди