Фотополювання «Фокстроту»

25 жовтня о Київській міській галереї мистецтв «Лавра» відкрилася ХV Міжнародна фотовиставка газети «День», партнером якої став «Фокстрот»


На церемонії відкриття виставки та нагородження переможців фотоконкурсу, який цього року проходив під гаслом «У кожного зеленого є шанс з газетою «День» , зібралися всі друзі видання. Політики, зірки шоу -бізнесу, творча інтелігенція, успішні бізнесмени, студенти - газета «День » та її ініціативи цікаві різним читачам . Ідею ювілейної фотовиставки газети підтримав «Фокстрот» , так як у творчому конкурсі взяли участь і художники-професіонали , і любителі фотосправи з усіх регіонів України .

Із 300 найкращих фотографій виставки , відібраних з 2 тисяч робіт, «Фокстрот» вибрав свою симпатію. Прес -секретар Групи компаній «Фокстрот» Алевтина Білецька подякувала фотографк Олександрк Синельниковк з Одеси за «Фотополювання».

- У роботі Олександра тонко передана думка, що між природою, людиною і технікою існує неймовірна гармонія, - сказала прес -секретар під час вручення призу. - Окрема подяка газеті «День» за те, що вона завжди бачить трохи більше , ніж інші, і , підтримуючи наші соціальні проекти, поділяє впевненість, що «Фокстрот» - більше, ніж техніка.

Всього нагороди отримали близько 60 робіт фотографів у номінаціях «Події», « Особистість»; «Життя , як воно є»; « Український світ», «Світ очима дітей» (роботи юних фотографів до 18 років). Приз Призів «Золотий День " дістався Наталії Кравчук за політико- психологічний фоторепортаж з ялтинського єврофоруму , а "Гран - прі" від ПАТ " Промінвестбанк" - депозитний вклад - фотографу Євгену малолітки за фото з гуцульського весілля.

Але головна нагорода учасників виставки ще не знайшла свого господаря : у день закриття виставки за результатами голосування відвідувачів буде оголошений володар титулу «Лідер глядацьких симпатій фотоконкурсу газети« День ». Виставка триватиме до 3 листопада, буде радувати своїх відвідувачів з 10.00 до 20.00 в галереї "Лавра " ( вул. Лаврська 1).

ГКФрозвиває бренди