25.11.2013
Musthave вихідних в Кіровограді – відкриття нового «Фокстроту»!

третій «Фокстрот» в Кіровограді урочисто відкрився на 3 поверсі «Дитячого світу» 21ноября, а у вихідні - 23 і 24 листопада - «Фокстрот» обіцяє зробити свято з приводу Дня народження магазину ще яскравіше і результативніше для своїх покупців

Мережа «Фокстрот» відкрила 231-й магазин в Україні в м.Кіровоград за адресою: вул. Велика Перспективна, 48, «Дитячий світ», 3 поверх. Загальна площа нового «Фокстроту» - 1190 кв.м., де зосереджено більше 10 тисяч асортиментних одиниць з 25 країн світу.

У новому супермаркеті «Фокстрот» протягом 4-х днів на честь відкриття діють святкові знижки до 60% і спеціальні пропозиції, серед яких розіграш знижки у розмірі 99,9% на покупку телевізора BRAVIS LED-32EH30B або 500 інших корисних товарів для дому серед покупців, які зробили покупку на суму від 300 гривень*.

- «Фокстрот» - це більше, ніж техніка, і кожен, хто підніметься на 3-й поверх «Дитячого світу», це зрозуміє. Все, дійсно, на вищому рівні. Особисто я більше не захочу знижувати свої стандарти і спускатися куди завгодно: в перехід за технікою або, поверхом нижче, - поділилася своїми враженнями клієнтка, яка однією з перших здійснила покупку і виграла мікрохвильову піч Delfa D20MW.
- Відтепер десятки тисяч городян, зайшовши в наш новий магазин, можуть порівняти умови покупки, відношення персоналу і зручну навігацію, тепер доступні всім бажаючим з комфортом придбати техніку за адресою Велика Перспективна, 48, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».

* Умови надання святкових знижок і подробиці щодо спеціальних пропозицій дізнавайтеся у продавців-консультантів ТМ «Фокстрот техніка для дому».

ГКФрозвиває бренди