02.12.2013
Відкриття «Фокстроту» в «Фабриці» Херсону

28 листопада відкрився 232-й магазин національного рітейлера

Сучасний комфортабельний магазин «Фокстрот» відкрився 28 листопада в Херсоні в ТРЦ «Фабрика» (вул. Залаегерсег, 18). На загальній площі магазину в 1722 м2  навіть найвибагливіший покупець може легко знайти необхідний товар.

З нагоди відкриття з 28 листопада по 1 грудня «Фокстрот» приготував для своїх покупців святкову програму. При покупці на суму від 300 гривень розігрувалася знижка 99,9% на придбання телевізора BRAVIS LED 32EH30B або 500 інших подарунків. У кожного відвідувача всі чотири дні поспіль був шанс упіймати знижку на всі групи товарів до 60%. Покупців порадували акційні ціни на смартфони для тих, хто «зачекінився» у «Фокстроті», знижки пред'явникам акційної листівки чи смс-повідомлення та розважальна шоу-програма з конкурсами та караоке.
- Ми продовжуємо задовольняти потреби жителів Херсону в комфортному шопінгу, - запевнив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». Тому ми відкрили наш другий херсонський магазин саме в ТРЦ «Фабрика». Тепер тут зібрані найкращі пропозиції для розваг і покупок, що є ідеальним поєднанням для городян. А «Фокстрот» знову підтвердив, що є не тільки найбільшою компанією з продажу побутової техніки і електроніки в Україні, але і найближчою до українців мережею в своєму сегменті.

ГКФрозвиває бренди