8 турнір ГК «ФОКСТРОТ» з футзалу
назвав переможців!

відбувся Гранд-фінал Кубку з футзалу і тепер в історії Групи «ФОКСТРОТ» - на один чемпіонат більше. В архівах він запам'ятається нам як чемпіонат нових відкриттів і несподіваних спортивних показників: за три дні змагань було забито 127 голів, у середньому  - 4.7 голи за гру!



Масштаби корпоративної традиції грати футбол в ГКФ переконливі: за 8 років в проведених турнірах на Кубок ГКФ було зіграно близько 200 матчів, під час яких на поле виходили близько 1000 працівників бізнесу та партнерів.
На старті восьмого турніру - у відбіркових матчах - взяли участь 10 команд ГКФ і партнерів. Але до Гранд-фіналу дійшли 6: дві команди торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому» («ФТД-Захід» і «ФТД-Одеса»), команда компанії «Мікроприбор» («Секунда»), команда Управляючої компанії ГК «ФОКСТРОТ» («УК ГКФ»), а також дві команди «Юг-Контракту» («Юг-Контракт - Львів» та «Юг-Контракт - Київ»).

– 8 років Група компаній «ФОКСТРОТ» та її співзасновники підтримують бажання співробітників змагатися в найпопулярнішому виді спорту - футболі, - заочно звернувся до учасників голова Ради засновників Групи компаній «ФОКСТРОТ» Геннадій Виходцев. – Мета наших футбольних баталій - популяризація здорового способу життя, формування корпоративного духу в Групі компаній і серед її партнерів. Те що, команди в черговий раз вийшли на поле, а глядачі вболівають на трибунах - є підтвердженням успішного вирішення завдання.

Фінал за складом учасників вийшов непередбачуваним: на поле вийшли команди двох провідних ритейлерів - «Фокстроту» і «Секунди». Матч «ФТД-Захід» проти «Секунди» став родзинкою усього турніру ГКФ, і весь цей час «Секунда» невтомно і послідовно рухалась до перемоги.

Для даної команди цього дня були сприятливими всі обставини: чудовий голкіпер, системні і блискучі «напади» бомбардирів на ворота суперника, ефективна контратака, неабияка активність вболівальників на трибунах спортзалу Інституту фізкультури Національного університету фізичного виховання і спорту України, де в числі фанів команди - виконавчий директор мережі «Секунда» Андрій Острогляд. І вперше за історію існування команди «Секунда» стала чемпіоном ГКФ з футзалу.

– Вітаю всіх наших спортсменів і дякую за те, що взяли участь у турнірі ГКФ, - сказав на церемонії нагородження заступник голови Ради засновників ГКФ, голова наглядової ради мережі «Фокстрот. Техніка для дому» Валерій Маковецький. – Ми маємо сьогодні нового чемпіона - і переміг, дійсно, сильніший! Тепер починаємо готуватися до наступного футбольного свята в ГКФ і чекатимемо, коли наші чудові команди знову приїдуть до Києва на черговий корпоративний турнір з футзалу.

ГКФрозвиває бренди