Правильний курс

Наприкінці серпня співробітники Управляючої компанії ГКФ пройшли курси з надання першої медичної допомоги. Заняття відбулися з ініціативи співробітників УК ГКФ і за допомогою «Мобільного рятувального центру» Державної служби надзвичайних ситуацій України - давнього партнера ГКФ у соціальному проекті «Школа безпеки».

24 слухача з Управляючої компанії зібрав цей курс, що в 2,5 рази перевищило заплановане число учасників.

- Це дуже актуальні знання і вкрай необхідні сьогодні навички, - говорить ініціатор занять, прес-секретар ГК «ФОКСТРОТ» Алевтина Белецька. - Він додає людям впевненості в собі, у своїх силах у разі непередбаченої ситуації. А ще формує впевненість в силу своєї компанії, цементує колектив однодумців, що дуже важливо в нинішніх тривожних обставинах.

Практичний курс першої допомоги прочитала співробітникам наша колега і за сумісництвом фельдшер «Швидкої допомоги» з більш ніж 30-річним стажем Ольга Рябова. На інтерактивному манекені,  реагуючому на правильність/неправильність дій сигнальними вогниками, слухачі навчилися адекватно діяти, якщо комусь потрібна термінова серцево-легенева реанімація. Відпрацювали навички першої допомоги в разі задухи, порятунку в разі кровотечі, допомоги при вивихах, зсувах кісток, переломах, отримали знання з фармацевтики (змістом аптечки першої допомоги).

Заняття з надання першої медичної допомоги були безкоштовними для співробітників УК ГКФ і проходили за зручним для них графіком - три дні по 2 години після закінчення робочого дня.

- Правильний курс, - подякував організаторів один із слухачів курсів по закінченні однієї із зустрічей, присвячених зупинці найнебезпечніших кровотеч. - Спасибі!

ГКФрозвиває бренди