Магазини «Фокстрот» відновили свою роботу в Слов'янську і Краматорську

​З 1 серпня 2014 року супермаркети працюють у звичайному режимі


Торговельна мережа «Фокстрот» відновила роботу своїх магазинів - у Слов'янську (площа 613 кв.м) за адресою: пл. Жовтневої революції, 3 і у Краматорську на вул. Соціалістична, 49 (площа 1250 кв.м).

Асортимент магазинів поступово поповнюється, щоб задовольнити попит у техніці, пов'язаний з активним відновленням житлових будинків та установ у Слов'янську та прилеглих населених пунктах.

Варто відзначити, що практично всі магазини «Фокстрот», розташовані в Донецькій і Луганській областях, окрім районів, де ведуться активні бойові дії, продовжують роботу, забезпечуючи потребу населення в продукції, городян - у роботі, а місцевий бюджет - у податках.

- Наше відкриття - підтвердження того, що мир повернувся у наше багатостраждальне місто! - повідомив Михайло Гавриш, директор магазину "Фокстрот" у м. Слов'янськ. - Життя у Слов'янську налагоджується: поступово розбираються барикади, висаджуються клумби і відкриваються улюблені магазини. Ділюся спостереженням, що наші покупці дуже зраділи відкриттю «Фокстроту» і вже роблять покупки.

Оптимістично зустріли відновлення роботи «Фокстрот» і його співробітники. Колектив магазину у Слов'янську становить зараз 15 чоловік. Частина співробітників тимчасово переведена в інші магазини мережі «Фокстрот», але основна частина слов'янського колективу збережена. У краматорському «Фокстроті» наразі працює 8 продавців, які повернулися з Харкова, де працювали у магазинах «Фокстрот» під час проведення АТО.

ГКФрозвиває бренди