Торговельна галузь відзначила професійне свято

А виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік нагороджений грамотою «За вагомий внесок у розвиток вітчизняного підприємництва та за особистий професіоналізм»


25 липня 2014 року представників Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Української торговельної асоціації, Асоціації підприємств побутової техніки та електроніки та Київського національного торговельно-економічного університету об'єднала зустріч на тему «Шлях до євроінтеграції: торговий мейнстрім».     Поспілкуватися на цю тему прийшли представники органів влади, торговельних і виробничих підприємств, бізнес-структур, громадських організацій торгівлі, виробників, споживачів, наукових та експертних установ, а також засобів масової інформації.

Захід приурочили до святкування Дня працівників торгівлі. Вітали присутніх ректор Київського національного торговельно-економічного університету Анатолій Мазаракі, а також Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета, який у вітальному слові наголосив, що підтримка підприємництва - важливе завдання уряду.

Голова Комітету Верховної Ради України з питань підприємництва, регуляторної та антимонопольної політики, народний депутат України Олександра Кужель вручила грамоти кращим представникам торговельної галузі. Серед нагороджених - виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот» В'ячеслав Поврознік, який отримав грамоту «За вагомий внесок у розвиток вітчизняного підприємництва та за особистий професіоналізм».

- Дуже приємно отримати цю нагороду як квінтесенцію професійних досягнень всіх співробітників компанії, - зазначив В'ячеслав Поврознік. - «Фокстрот» активно готувався до святкування Дня працівників торгівлі та підготував для співробітників роздробу і покупців важливе галузеве нововведення – створив методичний посібник для продавців: «Маркування товарів побутової техніки та електроніки». Даний посібник скоро з'явиться в куточках споживача в наших магазинах і стане помічником продавців у консультації покупців.

ГКФрозвиває бренди