Прем'єра у «Фокстроті» - презентація та попереднє замовлення смартфона LG G3

​торговельна мережа «Фокстрот» відкрила попереднє замовлення флагманського смартфона LG G3 і незабаром запропонує відвідувачам своїх магазинів самим оцінити концепцію новинки «Бути розумним просто»

З 20 червня по 2 липня на корпоративному сайті компанії «Фокстрот. Техніка для дому» www.foxtrot.com.ua при здійсненні попереднього замовлення флагмана світового лідера LG - смартфона G3, всі клієнти отримують в подарунок * чохол LG QuickCircleTM.

У торгових залах мережі «Фокстрот» новинка буде представлена з 3 липня 2014 року. Українська громадськість, напевно, гідно оцінить наступника визнаного раніше флагмана LG G2.Унікальний смартфон LG G3 був розроблений в рамках концепції «Бути розумним просто», яка сформувалася у результаті досліджень уподобань споживачів. Як результат, пристрій гармонійно втілив у собі кращі можливості сучасних технологій і простоту у використанні.

- Магазини електроніки «Фокстрот» - найкраще місце для прем'єр новинок, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - Нам вже 20 років довіряють як покупці, так і партнери. У їх числі компанія LG, яка ввірила нам першими і єдиними на ринку познайомити українців з флагманом LG G3 - вершиною інновацій і творчості цього провідного світового бренду.

Придбати смартфон LG G3 можна за 7999 гривень або під 0% кредит ** до 24 місяців: 333 гривні на місяць.
LG G3 має 5,5-дюймовий Quad HD дисплей з щільністю 538 пікселів на дюйм (ppi), тому картинка ще більш чиста і яскрава, ніж у звичайних смартфонах. У смартфоні також встановлена поліпшена батарея на 3 000 мАг.

Одна з особливостей LG G3 – це 13 Мп камера, що виконує якісні і одночасно швидкі знімки завдяки системі оптичної стабілізації зображення OIS + і лазерному автофокусу. Ці технології дозволяють фіксувати найкращі моменти навіть при слабкому освітленні. Також LG спростила сам процес зйомки: тепер не потрібно фокусуватися на об’єкті в режимі попередньої зйомки і потім натискати на кнопку спуску затвора: в G3 затвор спрацьовує автоматично, щойно фокус наведений. А фронтальна 2,1 Мп камера просто ідеально підходить для селфі-знімків завдяки збільшеному датчику зображення. Крім цього, в стандартний режим відстроченої селфі-зйомки було додано унікальну функцію розпізнавання жестів, за допомогою якої можна легко і весело робити знімки.

G3 оснащений єдиною клавішею управління на задній панелі, а завдяки ергономічним вигинам і тонким боковим контурам, що характерні для дизайну Floating Arc, їм легко управляти однією рукою.

Android 4.4 KitKat дозволить оцінити актуальні можливості операційної системи Android, а унікальні функції Graphic User Interface створять особливі відчуття користування пристроєм. Це: «розумна» клавіатура – для набору тексту без помилок, особистий помічник Smart Notice – для дружнього нагадування про важливі справи, що належить зробити, а також ряд функцій для збереження та захисту конфіденційної інформації. Так, «Тук-тук» і Knock Code™ оберігають смартфон від небажаного проникнення; Content Lock робить особисті дані «невидимими» при передачі смартфона друзям; Kill Switch дозволяє власникові віддалено деактивувати пристрій і видаляти контент, що зберігається в ньому, в разі його крадіжки.

ГКФрозвиває бренди