Офіційні продажі iPhone 5 стартують у «Фокстроті»

​В Україні починаються продажі сертифікованих смартфонів iPhone 5s і 5c від Apple. Покупці новинки у «Фокстроті» отримають налаштування у подарунок, 0% кредит і можливість стати володарем сертифікату на 10 000 гривень



У торговельній мережі «Фокстрот» 26 червня 2014 року рівно о 12:00 стартують продажі найбажаніших у всьому світі смартфонів від компанії Apple. У найбільшої мережі ПТіЕ України можна буде придбати модель iPhone 5s 16Gb за 10 999 гривень, а модель iPhone 5c 16Gb - за 9399 гривень.

Для фанів «яблучного» бренду у «Фокстроті» діє вигідна пропозиція покупки iPhone 5s або 5c в 0%-й кредит1 до 24 місяців: 458 гривень на місяць за модель 5s, 392 гривні на місяць за модель 5c.

- Українці дочекалися появи сертифікованих iPhone UA в офіційному роздробі, - повідомив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому». - І це знакова подія не тільки для наших клієнтів, але і для «Фокстроту», так як ми системно працюємо над збільшенням частки «білого» ринку побутової техніки та електроніки в Україні, а прихід сертифікованого iPhone 5 на вітчизняний ринок - заявка на результат в цій роботі.

 «Білі» айфони вигідно відрізняються від своїх «сірих» аналогів, що ввозяться в Україну неофіційно. Так, IMEI (індивідуальний номер телефону) сертифікованого девайса від Apple, придбаного у «Фокстроті», заноситься в базу Укрчастотнагляду - і легальному покупцеві не загрожує відключення абонента від мережі. Також володар "білого" смартфона топ-класу отримує апарат, який не збирають як конструктор по частинах, а поставляють моноблоком. А гарантія виробника дозволяє замінити девайс, що вийшов з ладу, на новий iPhone, а не ремонтувати його у випадку поломки. Крім цього, офіційний статус айфона забезпечує збереження персональних даних. Придбавши ж несертифікований iPhone, покупець ризикує отримати підроблений смартфон, відновлений після поломки, зібраний з підручних запчастин підпільними компаніями або крадений апарат, який буде заблокований компанією Apple, перетворившись на іграшковий девайс за дорослою ціною.

 «П’ятірочки» від Apple будуть у наявності в обмеженій кількості магазинів «Фокстрот», розташованих у містах: Київ, Харків, Львів, Дніпропетровськ, Донецьк, Одеса, Біла Церква, Вінниця, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Макіївка, Миколаїв, Полтава, Тернопіль, Ужгород, Хмельницький. Але фани «яблучного» бренду зможуть придбати сертифіковані флагмани Apple в будь-якому з 233 магазинів мережі, розташованих в 115 населених пунктах України. Для цього покупцю досить замовити iРhone 5s або 5c на сайті за допомогою послуги «Pick-up» і забрати покупку у найближчому магазині «Фокстрот».
При покупці культового iРhone 5s або 5c в мережі магазинів «Фокстрот» покупець отримує у подарунок пакет послуг2, що включає до 50 мобільних налаштувань.

Але на цьому приємні сюрпризи не закінчуються. Всі, хто придбають у «Фокстроті» iРhone 5s або 5c з 26 червня по 06 липень 2014 року, отримують можливість стати власником3 сертифікату «Фокстрот» на 10 000 гривень, що, фактично, поверне щасливчику суму, рівну вартості покупки.

Спеціально для столичних жителів «Фокстрот» приготував додатковий бонус - серію тест-драйвів, де будуть висвітлені всі основні можливості iPhone 5. Усіх бажаючих запрошено 26 червня 2014 року з 12:00 до 20:00 в магазини «Фокстрот», розташовані у Києві на пр. Московський, 21 та на вул. Горького, 50. Відвідувачі, які взяли участь у тест-драйві іміджевих смартфонів від Apple, можуть стати учасниками акції, за результатами якої 10 «тест-драйверів» отримають4 по одному сертифікату номіналом 500 гривень на покупки в «Фокстроті».

З ключовими характеристиками iphone 5s і iphone 5c, а також з детальними умовами акцій можна ознайомитися на сайті інтернет-магазину «Фокстрот»: www.foxtrot.com.ua.

ГКФрозвиває бренди