Казкові дні в «Фокстроті»

Новорічні свята асоціюються з подарунками та гарним настроєм. Спеціально для своїх відвідувачів «Фокстрот» підготував ряд заходів, які дозволять сповна відчути наближення самого чудового свята в році. До 27 грудня в супермаркеті всі бажаючі можуть відправити теплу вітальну листівку своїм рідним і близьким, зробити святкову фотографію, а також упакувати подарунки, придбані в магазині.


У 12 містах України пройдуть спеціальні заходи під назвою «Казкові дні у Фокстроті». Лисичка-листоноша допоможе кожному відвідувачу відправити новорічну листівку. Необхідно всього лише вписати ім'я одержувача, вказати адресу і кинути лист в поштову скриньку, яка знаходиться у магазині. А «Фокстрот» подбажє про те, щоб листівка вчасно потрапила адресату.

Лисички-фотографи із задоволенням зафіксують гарний настрій у святкові дні – сфотографують усіх бажаючих в забавній фото-листівці, а фотографію відправлять кожному на електронну пошту.

У магазинах будуть також присутні дівчата-лисички, які допоможуть упакувати подарунки. Адже красива і цікаво упакований подарунок - це перше, що побачить його одержувач.
- Створити атмосферу новорічного свята зовсім нескладно. Важливо, щоб було бажання дивувати і дарувати позитивні емоції. У нас це бажання є, тому ми будемо раді бачити всіх відвідувачів в наших магазинах, - сказав В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торгівельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».

Акція «Казкові дні в «Фокстроті» пройде у містах: Львів, Одеса, Київ, Харків, Донецьк, Миколаїв, Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Запоріжжя, Луганськ, Севастополь, Сімферополь.

 

ГКФрозвиває бренди