Карта від банку - бонуси від «Фокс Клубу»

​Власник кредитної картки «Фокс Клубу» від «Банку Михайлівський» при здійсненні торгових операцій отримує подарункові бонуси для покупок в мережі «Фокстрот»



Такі умови обслуговування власників нової кредитної картки «Фокс Клубу», оформити яку можна в найближчому магазині «Фокстрот», будуть актуальні з 16 червня і по 31 грудня 2014 року. Після першої операції по картці: оплати товару чи послуги або зняття чи поповнення готівки, на кредитну картку «Фокс Клубу» нараховується 50 бонусів для покупок техніки в магазинах «Фокстрот». Нарахування бонусів здійснюється протягом тижня з моменту першої операції. Бонуси можна реалізувати протягом 2 місяців з дати нарахування.

При наступних торгових операціях з використанням картки клієнт отримує 0,5% від вартості покупки у вигляді бонусів для покупок техніки в магазинах «Фокстрот». Нарахування бонусів здійснюється протягом тижня з моменту операції, а термін їх реалізації становить 6 місяців з дати нарахування.

Крім цього власник нової кредитної картки «Фокс Клубу» від ПрАТ «Банк Михайлівський» може скористатися кредитною лінією до 50 000 гривень з пільговим періодом кредитування до 55 днів, отримати до 11% річних на залишок власних коштів на рахунку і 4% бонусів від покупок в мережі магазинів «Фокстрот».

- «Фокс Клуб» - це програма лояльності, яка регулярно поповнюється унікальними перевагами для постійних клієнтів торговельної мережі «Фокстрот». Так, нова кредитна карта дозволяє отримати бажану висококласну техніку в кредит - без компромісів між бажаннями і можливостями, - зазначив В'ячеслав Поврознік, виконавчий директор торговельної мережі «Фокстрот. Техніка для дому».

ГКФрозвиває бренди